Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 22 » Еміль повертається!
17:13
Еміль повертається!

   Еміль Сайфутдінов повертається на доріжку після двох з половиною тижнів перерви, пов'язаною з переломом ключиці. Про це гонщик особисто повідомив своїх фанатів на сторінці у Facebook.

 

 - "Hej ... Info dla wszystkich !!!! Chcę Was poinformować, iż jestem po konsultacji lekarskiej i po zdjęciach kontuzjowanego obojczyka i muszę wam powiedzieć ze wracam na tor!!!! Plan jest taki, aby potrenować w piątek z drużyną w Lesznie, ale na razie jeszcze odpuszczę sobotnie zawody w Gorzowie i w niedziele w Lesznie... Nie sadzę, abym był gotowy do rywalizacji na wysokim poziomie po jednym treningu. Jak wszystko będzie ok, to we wtorek jestem na prezentacji drużyny w Vetlandzie i wieczorem wystąpię w towarzyskim turnieju w Malilli ... A wiec do zobaczenia w niedzielę na Smoczyku!!!!!!!!! Wspierajmy wszyscy Fogo Unię Leszno!!!!!!"

 

 - "Привіт!... Інформація для всіх! Хочу Вам повідомити. що після консультації з лікарем і рентгену травмованої ключиці, повертаюсь на доріжку! Перше тренування заплановане на п'ятницю разом з командою в Лєшно, але поки-що не прийму участі в суботніх змаганнях в Гожуві і у неділю в Лєшно... Не думаю, що буду готовий до боротьби на високому рівні після одного тренування. Якщо все буде добре, у вівторок буду на презентації команди у Ветланді, після чого вечером візьму участь в товариському турнірі в Маліллі... А поки-що, до зустрічі в неділю на "Смочеку"!!! Підтримаємо "Унію" Лєшно!!!"

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 598 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти