Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Октябрь » 22 » "ЕМІЛЬ Є ІДОЛОМ БИДГОШСЬКОГО КЛУБУ"
11:52
"ЕМІЛЬ Є ІДОЛОМ БИДГОШСЬКОГО КЛУБУ"
 
  Керівництво "Полонії" Бидгощ офіційно заявило, що Еміль Сайфутдінов і в наступному сезоні буде захищати кольори їхнього клубу. Саме росіянин буде єдиним представником "Полонії" в світовій серії Гран-Прі-2012.
 
 
 
   Сайфутдінов прилетить до Польші 19 листопада. Під час перебування росіянина в Бидгощі буде офіційно підписаний новий контракт з гонщиком. Тож уже зараз можна стверджувати, що Еміль Сайфутдінов сьомий сезон поспіль буде виступати за бидгошський клуб. Про умови виступу "російської торпеди" за "Полонію", у п'ятницю домовились президент клубу Маріан Дерінга і менеджер Сайфутдінова Томаш Сускевич.
 
  - "Ми дуже задоволені співпрацею з "Полонією" за останні шість років. Хотілося б, щоб цей приклад Еміля став поштовхом і для решти наших спортсменів. Це рідкість, коли гонщик виступає сім років поспіль за одну команду. Маємо надію, що склад, який буде представляти "Полонію" у екстралізі, принесе чимало приємних вражень вболівальникам команди в наступному сезоні. Еміль дуже щасливий, що буде частиною цієї команди", - сказав Сускевич.
 
   Маріан Дерінга: "За попередні шість років Еміль став ідолом бидгошського клубу. Навіть не уявляю, щоб після повернення нашої команди до екстраліги в нашому складі не було Сайфутдінова. Саме він повинен стати справжнім лідером команди, і повести "Полонію" за новими перемогами. В даний момент ми будуємо команду, яка повинна виправдати сподівання вболівальників і спонсорів клубу".
 
   Недавно підтвердив наміри виступати і далі за "Полонію" Бидгощ і Томаш Гапінскі.
 
 
 
 
 
 
Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 951 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти