Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Февраль » 18 » Екстремальне тренування Ярека (ФОТО і ВІДЕО)
16:16
Екстремальне тренування Ярека (ФОТО і ВІДЕО)
Не дивлячись на морозну зиму, Ярек Хампель провів перше тренування в цьому сезоні, накручуючи кола на спідвейному мотоциклі.  Не було б нічого надзвичайного, якби тренування пройшло на доріжці треку. Однак, цього разу Ярослав обрав екстремальне місце, а точніше дах спортивно-концертного комплексу «Сподек».
  «Сподек» розміщений в центрі  польського  м.Катовіце і займає територію в 9 гектарів. В перекладі з польської «Сподек» звучить, як «блюдце». Головна будівля своєю формою нагадує величезну літаючу тарілку. Окрім арени, що вміщує 11,5 тисяч глядачів (одна з найбільших накритих споруд Європи), тут також розміщені гімнастичний зал, ковзанка, три великих автостоянки. В «Сподеку» проводяться численні спортивні, музичні, театральні, циркові та виставочні заходи.
  Ось що сказав Ярек після тренування на даху «Сподека»:
 - Я дуже радий, що цей проект вдався, тому що було нелегко, коли умови, в яких я їздив, цілком відрізнялися від тих, котрі існують в класичному спідвеї. Перед початком перших кіл я був переповнений побоюваннями, адже це мав бути показ в незвичному місці. Маю визнати, що пережив чудові емоції від страху, котрий відчував на початку, до ейфорії, яка опанувала мене після завершення їзди. Неймовірними були також види під час проходження кіл, оскільки вигляд житлових будинків з висоти 10-го поверху і перспектива краю даху  в даному випадку- це не повсякдення. Чогось такого ще не переживав. Повинно було бути і було екстремально.



















www.hampelracing.com
www.sportowefakty.pl


 
Переглядів: 1121 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти