Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Май » 20 » Екстраліга
22:29
Екстраліга
   Черговий тур відбувся в польській Екстралізі...


  Впевнену ходу продовжує демонструвати торунський "Унібакс". Не зважаючи на відсутність Дарсі Ворда команда Мирослава Коваліка не залишила жодних шансів "Мармі" Жешув. Все-таки, гостям не вистачало Нікі Педерсена, який хоч і виступив на четвертому етапі Гран-Прі, проте ще не готовий до таких навантажень, як дві гонки протягом двох днів. Справжнім лідером господарів у цьому матчі став Адріан Мєдзинські, якому підкорився комплект - 18 пунктів з 18 можливих! Сам гонщик не приховував задоволення від свого виступу: 

  - "Дуже задоволений своїм виступом, а також виступом команди загалом. Попереду на нас очікують ряд важких виїздних поєдинків. Маю надію, що Дарсі Ворд скоро приєднається до нас і допоможе здобувати важливі перемоги і у виїздних матчах", - сказав Мєдзинські. В підсумку, "Унібакс" здобув перемогу з рахунком 56:34, і продовжує впевнено залишатися лідером турнірної таблиці.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Українських вболівальників звісно цікавив матч у Тарнуві, де місцева "Унія" приймала бидгошську "Полонію" Локтаєва. Хоч гості зазнали уже четвертої поразки у п'яти матчах, проте виступи Саші не можуть не радувати. В кожній гонці своєї команди він є одним з лідерів, рідко набираючи менше десяти балів за гонку. Так було і цього разу. Більше за нашого гонщика виборов лише Грег Хенкок - 11. Після гонки Локтаєв не виглядав задоволеним з результату матчу, а про власний виступ сказав наступне:

  - "Хороша гонка, було багато цікавої боротьби. Дякую вболівальникам, які створили чудову атмосферу на трибунах. Своїм виступом задоволений, на жаль, певні проблеми були у партнерів по команді".

   Знову неперевершений виступ вдався Артему Лагуті. Здається, він уже сміливо може назвати цей сезон найкращим у своїй кар'єрі. У шести матчах йому уже двічі підкорився комплект - 15 з 15. Сам росіянин говорить, що не вірить в такі свої результати:

  - "Дуже задоволений успіхом команди. Сам не вірю, що знову підкорився комплект. З самого старту гонки в мене все почало виходити якнайкраще. В порівнянні з попередньою гонкою жодних змін в налаштуваннях не робили, і, як показав даний матч, така тактика спрацювала! Приємно, що нам вдалося реабілітуватися в очах власних фанатів за поразку в попередньому матчі на нашому треці. Чесно, самому не віриться, що перебуваю у такій формі!".

   В підсумку, перемога "Унії" з рахунком 54:36.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Григорій Лагута і Еміль Сайфутдінов принесли третю звитягу в сезоні для "Влукняжа" Ченстохова. Цього разу російському тандему нічого не могли протиставити гості з Гнєзно. І хоча першу половину матчу "Старт" намагався на рівних боротися з господарями, було помітно, що на весь поєдинок їх не вистачить. Старань Жагара і Ліндбека було явно замало, тоді як Гріша і Еміль почали штампувати одну перемогу за іншою. В заключному заїзді Лагута не дозволив привезти Сайфу комплект, однак настрою цей факт лідеру Гран-Прі не зіпсував:

  - "Старалася вся команда, всі боролися до кінця. Доріжка була далекою від ідеалу, але головне те, що ми перемогли. Від самого початку гонки був повністю сконцентрований на боротьбі. Мої мотоцикли були достатньо швидкими. Старти виходили непогані, а коли програвав суперникам, відразу намагався відбороти позицію. Радий за Грішу, який також провів відмінну гонку".

   Серед гостей найбільше пунктів здобув Пьотр Свідерські - 9. Вкотре у цьому сезоні розчарував Антоніо Ліндбек, на рахунку якого лише шість очок. Натуралізований швед не приховує, що перебуває у надто поганій формі:

  - "В даний момент перебуваю на конкретному спаді. Намагаюся з нього вийти, однак поки-що нічого не вдається. Вірю, що уже зовсім скоро прийде той день, коли буду в оптимальних кондиціях. Однак коли цей день прийде, знає лише Господь".

   "Влукняж" здобув перемогу з рахунком 50:40, і розташувався на четвертій сходинці турнірної таблиці.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  В Гожуві зустрілись претенденти на нагороди першості, які поки-що не можуть продемонструвати весь свій потенціал. І "Сталі", і "Фалубазу" по силам боротись за один з комплектів нагород. В даний момент це краще вдається саме зеленогурській команді. Тому у вчорашньому матчі гожувці просто не мали права втрачати очки. З самого початку гонки Кшиштоф Кашпчак і Нільс Крістіан Іверсен повели господарів до перемоги, так жодного разу і не дозволивши гостям наблизитися в рахунку. Зусиль одного Ярослава Хампеля виявилось явно замало, щоб "Фалубаз" міг дати гідний бій мотивованим господарям. Знову своєю "стабільністю" відзначились Кшиштоф Яблонські і Йонас Давідссон (0 і 2 очки відповідно)... У підсумку - 50:40 на користь "Сталі".

   Пьотр Палух, тренер "Сталі": "Перед матчем ми не були фаворитами. Більшість спеціалістів віддавали перевагу суперникам. Підійшли до поєдинку спокійно, з надіями на позитивний результат. Кожен наш гонщик заслужив на похвалу і вніс вклад в загальний успіх. Трек був добре підготовлений. Весь Гожув святкує. Ми вкотре довели, що цьогорічна ліга є непередбачувана".

   Рафал Добруцкі, тренер "Фалубазу": "Перед гонкою були побоювання стосовно результату. І вони виправдалися. Якщо гонщики твоєї команди одинадцять разів фінішують на четвертій позиції в заїзді, який ще може бути підсумок? У нас є великі дірки у складі. Єдиним конкурентноспроможним гонщиком став Ярослав Хампель. Усі решта, без винятку, проїхали гонку на набагато нижчому рівні, ніж вони це можуть робити".

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Сенсацією завершився матч в Лєшно, в якому "Унія" не змогла здобути прогнозовану перемогу над "Спартою" з Вроцлава. Господарі більшу частину поєдинку були попереду, однак все вирішилось в заключному старті. Лідер "біло-синіх" Пшемислав Павліцкі разом з датчанином Бьєрре нічого не змогли вдіяти проти відмінно готових до сезону Троя Батчелора і Таї Воффіндена. Після цієї перемоги команда з Вроцлава дещо відірвалась від "зони вильоту", а ось "Унія" ще більше відпустила від себе "Унібакс". Лідерами команд у цьому протистоянні стали Пшемислав Павліцкі в господарів - 10 очок, і Батчелор з Воффінденом у гостей - по 12 пунктів.

   Трой Батчелор, гонщик "Спарти": "Ця перемога стала дуже важливою для нас після поразки в Жешуві. Я чудово почувався на доріжці. З великим задоволенням повернувся до Лєшно. У мене тут є свої фанати, які постійно мене підтримують".

   Роман Янковські, тренер "Унії": "Важко щось сказати. Жоден наш гонщик не поїхав так, як ми цього хотіли. Залишається лише привітати суперника. Мабуть, потрібно робити якісь зміни в складі команди перед наступним матчем".   

   Результати матчів:

"Унібакс" Торунь - "Марма" Жешув - 54:36
"Унія" Тарнув - "Полонія" Бидгощ - 54:36
"Влукняж" Ченстохова - "Старт" Гнєзно - 50:40
"Сталь" Гожув - "Фалубаз" Зелена Гура - 50:40
"Унія" Лєшно - "Спарта" Вроцлав - 43:47


   Турнірна таблиця:

 м о б в н п +/- 
  1. "Унібакс" Торунь 12 +83 
  2. "Унія" Лєшно 8 +6 
  3. "Фалубаз" Зелена Гура 7 +49 
  4. "Влукняж" Ченстохова 6 +1 
  5. "Унія" Тарнув 6 +12 
  6. "Сталь" Гожув 6 -7 
  7. "Марма" Жешув 6 -18  
  8. "Спарта" Вроцлав  5 -37 
  9. "Полонія" Бидгощ 2 -41 
10. "Старт" Гнєзно  2 -48 









   
 
Переглядів: 1050 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти