Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 31 » Ехо Торуні
01:39
Ехо Торуні

   В суботу стартував новий спідвейний сезон. В Торуні на першому етапі Speedway Best Pairs Cup тріумфували датчани. Компанію на подіумі їм склали господарі змагань - поляки, і минулорічні чемпіони - команда Австралії. Після гонки учасники поділились своїми враженнями.

 

   Нікі Педерсен (Данія): "Наша співпраця з Нільсом виглядала дуже добре. Нічого дивного в цьому немає, оскільки ці змагання серед пар. Атмосфера в нашій команді панує суперова. Ми впевнено йшли до поставленої мети. Дуже хотілось потрапити до фіналу, а там шанси 50 на 50. Розмовляли з Нільсом і дійшли висновку, що нам вдалось вибрати кращі стартові поля, що дало змогу вдало стартувати. Дуже задоволені цією перемогою. Показали усьому світу, в якій формі перебуває команда Данії на старті сезону"!

 

   Нільс Крістіан Іверсен (Данія): "Дуже задоволений результатом, хоча гонка була дуже виснажлива. Разом з механіками провели великий об'єм роботи, постійно шукаючи оптимальні налаштування, щоб витиснути з мотоцикла максимум. І можу сказати, що нам вдалось це зробити саме на фінальний заїзд. Дуже добре, що цю перемогу здобули самеи в Польші. Це відмінний стимулятор перед наступними етапами, тим більше, що заключний пройде в Данії. Ми знаходимось на вірній дорозі на шляху до перемоги в циклі".

 

   Ярослав Хампель (Польша): "Нам вдавалась вся гонка, ми справлядись з найкращими гонщиками світу. Так було і в "баражовому" заїзді, де ми досить легко здолали австралійців. Та повторити свій успіх в головному заїзді дня нам не вдалося. Датчани були дуже швидкими, та й зі стартовими полями їм пощастило. Це стало одним з найважливіших факторів. До цього ж, невдало пройшли перший віраж, а враховуючи, наскільки сильними були у нас суперники, по дистанції зробити щось вже було нереально. Та розчаровуватись не варто. Потрібно радіти другому місцю на етапі".

 

   Пьотр Павліцькі (Польша): "Намагався бути максимально корисним команді. В деяких заїздах це вдавалось. Весь час намагаюсь викладатись на сто процентів. Сьогодні у мене був досить швидкий мотоцикл, тому ще більше шкода, що програли фінальний заїзд. Датчани були швидшими за нас, і варто привітати їх з цим успіхом. Нічого поганого не бачу в цьому. Навпаки, це повинно наштовхнути нас на ще більш кропотливу працю, щоб в наступних раундах відіграти згаєне в Торуні. Сподіваюсь, що отримаю ще право стартувати у формі з орлем на груді. Хочу відзначити, що мені дуже сподобалось працювати в парі з Яреком Хампелем. Це великий майстер, у якого мені ще дуже багато чого є повчитись".

 

   Кшиштоф Каспшак (Польша): "На жаль, був дуже повільним... Випробував два нових глушники, але не отримав жодного ефекту ні на старті, ні на дистанції від них. Добре, що хлопці напунктували. Перед мною тепер дуже багато роботи і тестувань. Перед сезоном дуже багато було інвестовано в техніку, однак результату немає. Вся моя команда, тюнери, працюють, не покладаючи рук. Сподіваємось, що незабаром все зміниться на краще..."

 

  Кріс Холдер (Австралія): "Сьогодні у мене був дуже швидкий партнер. Джейсон цього вечора на рівних конкурував зі всіма учасниками. Не хотілось його розчаровувати. Старт гонки не був вдалим для мене, однак, вже по ходу почав підбирати необхідні налаштування під цю доріжку. Разом з механіками знайшли максимум в мотоциклі на сьогоднішній день і ближче до завершення гонки з'явилась швидкість. Не пощастило нам в "баражі" - поляки були дуже швидкими цього вечора. Особисто я задоволений гонкою".

 

   Грег Хенкок (США): "Хороша гонка видалась. Результатом задоволений, вдалось виграти два заїзди, і лише в заключному виникли проблеми з ланцюгом. Дуже радий за Джино Манзареса, який в цій ситуації не здався, і боровся до останнього. Шкода, що не вдалось йому перемогти у цьому заїзді. Думаю, якщо так і далі піде, через деякий період часу він буде вести команду США за собою. Має на це всі навики".      

 

   Марек Цешлак (тренер команди Польші): "Гонка нам вдавалась до останнього заїзду. Шкода, що Кшиштоф не зміг показати те, на що здатний. В першому старті ще намагався їхати, в другому з самого старту дуже відстав від конкурентів. Змушений був випускати Пьотрека. Результатом Павліцького швидше задоволений, ніж не задоволений. В деяких моментах показував досить зрілу їзду, а в деяких ще "бурліла гаряча кров". Ярек проїхав відмінно, здобув максимум, що міг здобути сьогодні. Будемо готуватись до двох наступних етапів. Ще вся боротьба попереду".

 

   Анатолій Зійс (віце-президент "Локомотива" Даугавпілс): "Багато наших вболівальників назвали провалом виступ команди в Торуні. Дозволю србі не погодитись з цією думкою. Після декількох вдалих виступів наших гонщиків на Командному Кубку Світу 2013 року, в SEC-2014 і на домашніх етапах Гран-Прі, деякі вболівальники втратили відчуття реальності. Не потрібно забувати, що наші гонщики ще не дотягують до рівня еліти світового спідвею, з якими нам довелось зустрітись в Торуні. Одна справа, коли це домашній етап Гран-Прі в розпал сезону, й зовсім інша, коли це старт сезону на чужому треці. На жаль, ми програли всі старти, після чого боротись з гонщиками такого рівня вже практично не можливо. Чому програвали старти? Мабуть. десь "перегоріли", десь не вгадали з налаштуваннями, а десь просто суперники на голову сильніші в цьому компоненті. В Максима не завівся основний мотоцикл, довелося їхати на запасному, в якому він сам ще не зовсім впевнений. В Анджея старт - це "ахілесова п'ята". В деяких заїздах був досить швидким. Отримав травму ноги, однак завершив гонку на мажорній ноті! Молодець! Хтось з насмішкою говорить, що ми уже Манзареса не можемо обігнати... І тут не згідний! Джино вже не той "сирий" хлопчик, якого всі запам'ятали по Празі 2013 року. Він також росте і прогресує! До того ж, Грег Хенкок постійно його вчить, підказує і допомагає з налаштуваннями. Щодо Кястаса, йому було важко увійти в гонку, тим більше в заїзді з чемпіонами світу!... Тому не бачу привидів для паніки. Впевнений, що наші хлопці ще себе покажуть набагато краще в інших ТОП-гонках сезону"!

 

О.Кульбаченко   

 

Категорія: Особисті змаганя та турніри |
 
Переглядів: 632 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти