Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июль » 7 » ЕХО КАРДІФФА
01:14
ЕХО КАРДІФФА

   Четвертий етап цьогорічного циклу Гран-Прі, який відбувся минулої суботи в столиці Уельсу Кардіффі, не вніс значних "пертурбацій" в генеральній класифікації. Лідером і надалі залишився місцевий улюбленець Тай Воффінден. Більше того, йому вдалось навіть наростити свою перевагу над найближчими переслідувачами, якими на даний момент є Нікі Педерсен і Грег Хенкок до 12 і 16 очок відповідно. А це вже "фора" солідна. Після гонки "Тайчик" не виглядав особливо задоволеним, оскільки у фінальному заїзді суперники не залишили йому жодних шансів на перемогу в домашньому етапі. Тай:

 

 - "В першу чергу, хочу подякувати вболівальникам за палку і неймовірну підтримку. Вони змусили мене викладатись на всі 200% в кожному заїзді. На жаль, у фіналах ГП і цього інколи не вистачає, оскільки туди дістаються лише кращі з кращих. Нічого особливо не змінював у налаштуваннях мотоцикла - сенсу робити цього не було. Сталося так, як мало статись. Сподіваюсь, що мені випаде ще не одна нагода порадувати місцеву публіку великими перемогами".

 

   Справжнім відкриттям етапу став датчанин Петер Кільдеманд. Він уже давно вписав своє ім'я серед елітних гонщиків. Та його все ж мало хто бачив на подіумі Кардіффа. Хоча, "Петя" і "етапи ГП" - речі сумісні! Петер Кільдеманд: 

 

 - "Приємно відчувати себе серед еліти! Дуже задоволений виступом. Це мій третій етап в кар'єрі, і третій фінал! Кардіфф - це фантастичне місце, великий стадіон, багато вболівальників. Не міг дочекатись старту гонки. Виступ тут - ще щось надзвичайне. Дуже хочеться постійно виступати в циклі, та потрапити до першої вісімки буде надзвичайно складно. В Кардіффі зробив все, що міг. Ніколи раніше не доводилось виступати за такої атмосфери. Справді, дуже багато емоцій мене переповняють, що був тут, і з чергової своєї участі у фіналі етапу"!

 

   Кріс Холдер провів одну з найкращих своїх гонок в сезоні. Свідченням цього є відмінний результат в Кардіффі, і значне покращення своїх позицій в генеральній класифікації. Кріс Холдер:

 

 - "Перед цим етапом моє положення було не дуже добрим, і я перебував практично на дні "генералки". Тому в цій гонці хотів здобути якможна більше очок. Та як виявилось згодом, був дуже близьким навіть до перемоги. До цього двічі був тут на подіумі, при чому, в ранзі переможця. Мріяв і про третій тріумф на "Мілленіумі". Однак, він ще попереду! Знову ж таки, до гонки перебував на далеко від лідерів, а тепер - в чільній вісімці. Думаю, це краще, ніж тринадцята сходинка. Також хочу подякувати організаторам за відмінно проведену роботу при підготовці доріжки. Саме це і стало одним з основних факторів того, що цей етап став дуже цікавим і видовищним. Було багато контактної боротьби, інколи вона завершувалась невеликими інцедентами. Та доріжка в цьому не винна - вона була однією з кращих за останні роки в Кардіффі".

 

   Та найбільш задоволеним цього вечора був Нільс Крістіан Іверсен...

 

 - "За свою кар'єру я виступав лише у восьми фіналах на етапах ГП, чотири з яких вдалося виграти. Постійно відчуваю в собі щось екстра ординарне перед вирішальними стартами, що підштовхує мене. Винятком є лише цьогорічний ККС - він буде переслідувати мене, мабуть, все життя. В Кардіффі після півфіналу зрозумів, що мій мотоцикл дуже швидкий, коли мені вдалось з останньої позиції пробитись на другу. По такому турніри був би задоволений з будь-якого місця на подіумі, та вдалось виграти, і від цього радості у мене ще більше! На даний момент перебуваю на четвертій сходинці класифікації. Та попереду ще далека дорога, і все може змінитися. Позаду лише чотири етапи. В кожній гонці потрібно показувати свій максимум, щоб наприкінці сезону бути задоволеним результатом. Не бачу себе якимось фаворитом через виграний етап. Потрібно бути консервативним і постійно виправляти свої помилки, щоб зберегти шанси на чемпіонський титул. Звісно, дана перемога - це крок у вірному напрямку. Маю надію, що вона добавить мені впевненості в собі".

 

   Явно не задоволеним залишився Нікі Педерсен. При чому, своє "фе!" він висловив не стосовно результату, а поведінки деяких гонщиків...

 

 - "Я намагаюсь утримуватись на мотоциклі до останнього, а решта гонщиків цього робити навіть не думають. Ось і вся різниця. Прикро! Маю надію, що тепер багато хто подивиться на себе в дзеркало. В Кардіффі показали всю істинну сторону спідвею, а не плач"...

 

   Повні результати гонки - ТУТ

 

   Статистика етапу:

 

  1 місце 2 місце 3 місце 4 місце Сума очок
1 доріжка 16 5 1 1 59
2 доріжка 4 8 5 5 33
3 доріжка 3 3 8 7 23
4 доріжка 0 7 8 6 22


 

 

   О.Кульбаченко

  

Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 618 | Додав: jktu86 | Теги: Кріс Холдер, Уельс, Гран-Прі, Петер Кільдеманд, Нікі Педерсен, Тай Воффінден, Нільс Крістіан Іверсен, Кардіфф | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти