Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Сентябрь » 20 » ДВОМАТЧЕВА ДУЕЛЬ ЗАВЕРШЕНА. А ВІЙНА?
12:17
ДВОМАТЧЕВА ДУЕЛЬ ЗАВЕРШЕНА. А ВІЙНА?
   "Унія" Лєшно за підсумком двоматчевої дуелі з торунським "Унібаксом" вийшла у фінал польської екстраліги. Після домашньої перемоги з різницею у сімнадцять очок, "Унія" поступилась у Торуні з рахунком 41:49. Проте ця дуель завершилась лише на доріжці, а за її межами "словесна" війна продовжується.
 
 
   Після скандального поєдинку в Лєшно представники обох клубів протягом тижня, м'яко кажучи, "некультурно" висловлювались один про одного. На думку торунців, доріжка в Лєшно не була придатна для гонки після дощових днів напередодні гонки. Лєшновці ж, навпаки, доказували, що гості навмисне хотіли зірвати матч, розуміючи, що шансів у них на пристойний результат дуже мало.
 
   Після такої "війни" проведення матчу-відповіді у Торуні очікували з великим нетерпінням. Розуміючи, що шансів на загальну перемогу практично не було, вболівальники "Унібаксу" не залишили команду. Чотирнадцять тисяч на трибунах - зайвий доказ цього. І всі вони вірили в те, що команда просто так не здасться, і боротиметься до кінця. І "Унібакс" боровся!
 
Фанати вірили в "Унібакс" до останнього!
 
   Перед початком гонки господарі зіткнулись з серйозними кадровими проблемами. Після матчу в Лєшно під знаком питання була участь у гонці Адріана Мєдзинскі та найкращого юніора команди Еміля Пульчинскі. І якщо Мєдзинскі все-таки встиг "відійти" від проведеної у вівторок(!) операції, то для Пульчинскі сезон, мабуть, уже завершений.
 
   Початок гонки ще більше додав віри вболівальникам та керівникам торунців у загальний успіх. По завершенні третього заїзду господарі були попереду з рахунком 13:5. Лише у четвертому заїзді зусиллями Колодзея та Адамчевскі гостям вдалось скоротити відставання (15:9). Уже в наступному заїзді господарі знову перемагають. І так тривало до восьмого заїзду, який і став ключовим як у гонці, так і в дуелі загалом. Батчелор та Хампель привозять переможний "дубль", скоротивши рахунок до двох очок.
 
   Та навіть після цього господарі не збирались здаватись, і уже у наступному заїзді "Унібакс" відповідає гостям своїм "дублем" у виконанні Холдера та Єнсена, а у одинадцятому заїзді - "дубль" Єнсена та Саллівана! На чотири заключні заїзди господарям залишалось відіграти лише сім очок.
 
   Проте лідери "Унії" не дозволили цього зробити господарям, двічі привізши подвійні перемоги, при чому обидві не без участі "Ярека" Хампеля, який не зважаючи на свої дванадцять пунктів, провів все-таки не дуже вдало, вигравши лише один заїзд у шести стартах.
 
   Отже, перемога "Унібаксу" з рахунком 49:41, яка не принесла особливої радості торунським вболівальникам. "Унія" виходить до фіналу, і очікує на свого суперника, який визначиться у матчі між "Фалубазом" та "Сталлю".
 
 
   "Унібакс" - 49
 
 
 
  9. Chris Holder - 10 (2,2,3,3,0)

10. Michael Jepsen Jensen - 9 (3,0,2,3,1)

11. Adrian Miedziński - 10 (2,3,2,1,2)

12. Rune Holta - 6 (3,1,1,1)

13. Ryan Sullivan - 11 (2,3,1,2,3)

14. Kamil Pulczyński - 2 (2,0,0)

15. Bartosz Pietrykowski - 1 (1,0,0)
 
 
 
 
   "Унія" - 41
 
 
 
  1. Jarosław Hampel - 12 (1,2,2,2,2,3)

  2. Adam Skórnicki - 0 (0,0,-,-)

  3. Troy Batchelor - 5 (0,2,3,0,0,0)

  4. Damian Baliński - 3 (1,1,1,-)

  5. Janusz Kołodziej - 12 (3,3,3,1,0,2)

  6. Tobiasz Musielak - 8 (3,1,0,3,1)

  7. Kamil Adamczewski - 1 (0,1,-)
 
 
   Позаїздно:
 
  1. Musielak, Pulczyński, Pietrykowski, Adamczewski 3:3

  2. Jensen, Holder, Hampel, Skórnicki 5:1 (8:4)

  3. Holta, Miedziński, Baliński, Batchelor 5:1 (13:5)

  4. Kołodziej, Sullivan, Adamczewski, Pietrykowski 2:4 (15:9)

  5. Miedziński, Hampel, Holta, Baliński 4:2 (19:11)

  6. Sullivan, Batchelor, Baliński, Pietrykowski 3:3 (22:14)

  7. Kołodziej, Holder, Musielak, Jensen 2:4 (24:18)

  8. Batchelor, Hampel, Sullivan, Pulczyński 1:5 (25:23)

  9. Holder, Jensen, Baliński, Batchelor 5:1 (30:24)

10. Kołodziej, Miedziński, Holta, Musielak 3:3 (33:27)

11. Jensen, Sullivan, Kołodziej, Batchelor 5:1 (38:28)

12. Musielak, Hampel, Miedziński, Pulczyński 1:5 (39:33)

13. Holder, Hampel, Holta, Kołodziej 4:2 (43:35)

14. Sullivan, Miedziński, Musielak, Batchelor 5:1 (48:36)

15. Hampel, Kołodziej, Jensen, Holder 1:5 (49:41)
 
   Матеуш Гришка (керівник "Унії" Лєшно): "В першу чергу, хочу подякувати нашим вболівальникам за ту підтримку, яку вони надали нашій команді сьогодні. Вони стали нашим "восьмим" гонщиком. Завдяки тому, що трибуна для гостей розташована безпосередньо біля закритого парку, ми постійно відчували підтримку наших фанатів. Так, ми програли цей матч, але ми у фіналі. Ми всі дуже щасливі! Докладемо максимум зусиль для здобуття золотих нагород першості".
 
   Януш Колодзей ("Унія" Лєшно): "Старався їхати якнайкраще, оскільки гонка була дуже важлива. На початку все йшло непогано, провів декілька хороших заїздів. Другу половину гонки особисто собі в актив занести не можу. Приємно, що здобули путівку у фінал. Будемо боротись лише за перемогу".
 
 
   Войцех Степневскі (президент "Унібакс" Торунь): "Протягом тижня завданням номер один для нас було поставлення на ноги Адріана Мєдзинскі. Ми дуже вдячні йому за його мужність, оскільки лише шість днів назад він був прооперований, а уже сьогодні став справжнім лідером команди! Ми вдячні нашим вболівальникам, які протягом усієї гонки підтримували нас. Саме вони давали нам віру в загальний успіх. На жаль, відіграти дефіцит нам не вдалось. Нам не вистарчало Еміля Пульчинскі, який травмувався на "ненормальному" треці в Лєшно. Ми не набрали декількох пунктів у першому матчі через "болото", яких нам і не хватило для загальної перемоги. Наша команда сильніша за "Унію"!"
 
   Адріан Мєдзинскі ("Унібакс" Торунь): "Намагались робити все для того, щоб пройти до фіналу. Нам забракло Еміля Пульчинського, який у Лєшно довів, що може на рівних боротись з лідерами "Унії". Велика подяка медикам, які зробили все для того, щоб я прийняв участь у цій гонці. Вітаю лєшновців з виходом у фінал, а ми будемо боротись за бронзові нагороди".
 
==================================================================
 
   Матч у Зеленій Гурі між "Фалубазом" та гожувською "Сталлю" перенесений на середу, 21 вересня, через дощ. Перший матч також був "неповноцінним" через погодні умови і завершився перемогою "Сталі" з рахунком 27:19.
 
Фанати "Унії" вітають свою команду з виходом у фінал!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
     
Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 849 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти