Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Июнь » 15 » Два обличчя Пьотра Павліцького. Чому губиться в Гран-Прі?
14:39
Два обличчя Пьотра Павліцького. Чому губиться в Гран-Прі?

   Пьотр Павліцкі розпочав суботній раунд Гран-Прі з трьох нулів, а в заключних заїздах здобув 5 пунктів.

 

  – Видно, що хлопець занадто хоче. Сам піддає себе тиску. – говорить Руфін Соколовські - колишній президент лєшнинської «Унії». Останні лігові матчі показали, що проблеми Пьотра Павліцкі з технікою залишились у минулому. Спортсмен та його механіки сподівались, що це відобразиться також і на результатах у Speedway Grand Prix. Однак, суботній раунд не вийшов вдалим. У трьох перших заїздах вихованець «Унії» Лєшно не здобув пунктів. Перелом наступив тільки в другій фазі змагань. Загалом гонщик здобув 5-ть пунктів, але вже було за пізно, щоб думати про боротьбу за півфінал. Руфін Соколовські вважає, що ми спостерігаємо одного гонщика в лізі, і зовсім іншим він стартує в Гран-Прі.

Бачу багато нервів та брак рутинної роботи. Не знаю, як у нього, але є гонщики, які не сплять напередодні змагань. Видно, що коли доходить до змагань у Гран-Прі, цей хлопець занадто хоче. Також, часом це накладається на занадто часте комбінування з налаштуванням техніки. Однак, він сам піддається цьому тиску. З рештою, в Гран-Прі не має президентів клубів та тренерів, які б тиснули на нього. – оцінює Руфін Соколовські. Проте, не можна сказати, що Гран-Прі – це для Пьотра Павліцкі за високий поріг. З лідерами цього циклу він щодня змагається в лізі. Оптимістичним був його виступ у другій частині суботніх змагань.

Він має потенціал. Оскільки в одному заїзді виграв, а в іншому - фінішував на другій позиції. Йому вдалося здобути ці пункти саме в другій частині змагань, коли вони вже набрали обертів. Тоді він вже не мав шансів на півфінал і заспокоїв нерви. Це підтверджує тезу, що слабший виступ на початку змагань – це в основному питання психології. – додає колишній президент «Унії» Лєшно. На даний час, з 17-ма пунктами Пьотр Павліцкі займає далеке 14-те місце в циклі Гран-Прі.

Не слід дивуватись, якщо у нього і надалі зустрічатимуться коливання форми. Це характерно для молодих спортсменів, а Пьотрек тільки перейшов у вік дорослого гонщика. Однак, ще нічого не втрачено. До кінця ще залишилось багато раундів і вважаю, що Пьотр повинен зосередитися на тому, щоб втриматись у першій вісімці циклу. Він в стані цього досягти та навіть стати на подіум у окремих змаганнях. Головне, щоб зміг зберегти холодну голову. – визнає Соколовські.

 

Переклад: Андрій Бабич

Джерело: sportowefakty.wp.pl

 
Переглядів: 568 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти