Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Май » 14 » Дудеку загрожує ще один рік дискваліфікації
11:55
Дудеку загрожує ще один рік дискваліфікації

   Схоже, скандал щодо участі Патрика Дудека в "пунктованому тренувальнні" 3 травня в Зеленій Гурі, уже набрав свого ходу. Вже є перші висновки, і вони не втішні для гонщика та його клубу.

 

   Президент Комісії Боротьби з Допінгом в Спорті Польші Єжі Сморавінські заявив:

 

 - "Патрик порушив закони Світового Кодексу Антидопінгу. За цей вчинок повинен понести покарання ще на один рік, починаючи від того дня, коли було вчинено порушення. Участь гонщика в таких заняттях, так само, як і в змаганнях, тягне за собою дисциплінарні санкції".

 

   Директор Бюра Антидопінгової Комісії Міхал Ринковські попросив про пояснення ситуації ПЗМ, а також заявив, що "поблажок" нікому не буде:

 

 - "Як нічого не буде прийнято, ми будемо звертатись у всі можливі інстанції, і навіть до Трибуналу в Лозанні, якщо гонщик відбудеться дискваліфікацією меншою, ніж на рік часу. Це саме може зробити і Світова Антидопінгова Агенція WADA, і Міжнародна Мотоциклетна Федерація FIM".

 

   На захист Патрика Дудека встав Роберт Довхан, який знає гонщика ще від моменту перших його кроків у спідвеї:

 

 - "Не хочу говорити про якісь правові норми, але так вже є, що спідвей відрізняється, наприклад, від футболу тим, що для підтримання форми необхідний постійний контакт з мотоциклом. Це не можливо робити без дозволу і підтримки клубу. Якщо вже так сталось, виходить, що вина представників "Фалубазу" є не меншою, ніж самого гонщика. В даному випадку, тренера Славоміра Дудека, який сам розписує графік тренувань, і залучив до тренінгу свого сина. Тому, якщо бути послідовним, потрібно і його карати. Не можна виключати, що ГКСЖ все ж не буде надто суворою до Дудека, і обмежиться "доганою" і фінансовим покаранням гонщика".

 

przegladsportowy.pl

О.Кульбаченко

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 504 | Додав: jktu86 | Теги: Спідвей, дискваліфікація, Патрик Дудек, ГКСЖ, ПЗМ | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти