Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Февраль » 17 » Дилема для юніорів!
15:26
Дилема для юніорів!

 Старти у чемпіонаті світу серед юніорів не дають можливості виступати у чемпіонаті Європи (SEC). Юніори будуть вимушені обирати між трьома (з чотирьох) фіналами SEC та трьома фіналами особистого чемпіонату світу серед юніорів, оскільки всі три фінали відбудуться у тіж дні, що й фінали SEC..

 

    Зрештою найважливіша кваліфікація до фіналів ОЧЄ відбудеться того ж самого дня, на який заплановано дві кваліфікації ОЧСЮ.

   - Хочемо захистити титул чемпіона світу серед юніорів, але не знаю чи буде це можливим – каже Пьотр Павліцкі, батько Пьотра Павліцкого, який у 2014 році виборов золото ОЧСЮ. – В ОЧСЮ не їдеться заради грошей. Зрештою, ми не дивимося лише на «касу». А з другої сторони, за щось потрібно жити та заробляти, щоб могли інвестувати у техніку. Цим і SEC приваблює. Подамо заявку на виступ в обох турнірах, а з часом подивимося за що нам боротися.

     Не тільки Пьотр Павліцкі має з цим проблеми, де виступати. У подібній ситуації знаходиться ще не мала кількість талановитих юніорів, яка може багато-що показати в обох цих турнірах. Наприклад, такі як Павел ПшедпельськіБартош ЗмарзлікКрістіан Пєщек, Міккель БехМіккель МіхельсенЕдуард КрчмарОлександр Локтаєв та Анджей Лебєдєв.

 

Календар:

  20.06 11.07 15.08 19.09
ОЧСЮ --- Лоніго Люблін Пардубіце
ОЧЄ Торунь Ландсхут ??? Острув

 

 

Юрій Мушинський,

Джерело: espeedway.pl

Категорія: Юніорські змагання |
 
Переглядів: 581 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти