Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 26 » Дарсі Ворд відпочине від спідвею в Австралії
10:44
Дарсі Ворд відпочине від спідвею в Австралії

   Упродовж найближчих тижнів Дарсі Ворд не зможе стартувати у спідвейних змаганнях. У зв’язку з цим, австралієць вирішив повернутись на батьківщину. 
Взимку Дарсі Ворд дуже довго очікував на рішення FIM щодо покарання у справі за перебування під впливом алкоголю перед минулорічним Гран-Прі Латвії. З рештою, австралійцеві заборонено стартувати у змаганнях до 28 червня цього року. 

   У такій ситуації Ворд не має змоги представляти барви клубів КС Торунь та «Піратів» з Пул в лігових матчах. Ніл Міддлдітч, менеджер клубу з Пул: 

 – "Дарсі повернеться до Австралії і там проведе найближчий час. До нас він повернеться на початку травня і розпочне тренування. Якби залишився тут, то перебував би під постійним «вогнем». Він і надалі дуже болісно переживає той факт, що не має права їздити, тому виліт до Австралії – це дня нього спроба втекти від усього цього. Дарсі забуде про це все та повернеться зі свіжою головою".

   Що важливо, незважаючи на заборону стартів, Ворд в повному обсязі підготувався до сезону 2015 року.

 – "Він замовив техніку, все чекатиме на нього тут і залишається тільки дочекатись, коли зможе повернутись та розпочати старти. Він знервований тим, як розв’язалась його справа, однак, усвідомив, що все ще є молодим і в нього ще все попереду. На разі він втратив два сезони виступів у циклі Гран-Прі і матиме багато що надолужувати. Проте, він має талант і я вірю, що колись все ж стане чемпіоном світу. У свою чергу, перебування в Австралії дозволить Дарсі провести трохи часу з батьком та очистити голову від всіх цих думок", – додав «Міддло».

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 555 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти