Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июль » 17 » ДАРСІ ВОРД - В "ФАЛУБАЗІ" !
19:58
ДАРСІ ВОРД - В "ФАЛУБАЗІ" !

   Після того, як переговори між Вордом і Торунем зайшли в глухий кут, аквстралієць, недовго роздумуючи, прийняв пропозицію одного з найбільших ворогів "ангелів" останніх років - зеленогурського "Фалубазу". А все могло бути значно по-іншому. Як виявилось, все, чого хотів Дарсі в Торуні - це гарантії, що його повернення до складу місцевого КС не вплине на постійне місце "в основі" Кріса Холдера. Очевидно, їх обох  одночасно в складі Яцек Гаєвські не бачив...

 

   Першим, хто не зміг приховати безмежної радості від підписанням угоди між Вордом і "Фалубазом" став сенатор і почесний президент "Фалубазу" Роберт Довхан:

 

 - "Така новина миттєво облетіла не лише Зелену Гуру, але й всю Польшу. Такий класний гонщик, який завжди хоче боротись тільки за найвищі нагороди і трофеї - це значне підсилення для будь-якої команди. Ми хочемо виграти найближчий матч проти Вроцлава, і здобути три пункти. Дарсі в неділю повинен стати дуже важливою складовою успіху команди".

 

   Після цього "на арену" вже вийшов Дарсі Ворд:

 

 - "Зелена Гура - найкращий польський клуб. Мені приємно, що я тут, і дуже сподіваюсь на вдалий сезон. Вірю, що нам вдасться пробитися до плей-офф!"

 

   Та не лише добрим словом запам'ятали Ворда вболівальники "зеленки". Ще свіжими є в пам'яті події 2009 року в Торуні, коли запальний австралієць після фіналу розтоптав під ногами шарф "Фалубазу". Вірить Дарсі, що йому пробачили:

 

 - "Хочу попросити вибачення в фанатів - я тоді ще був молодим і не розумів, що з часом все настільки може змінитися. Я хочу, щоб вболівальники побачили, як я змінився. Виступ за "Фалубаз" стане для мене новою сторінкою в кар'єрі".

 

   Додамо, що дебютуватиме Дарсі Ворд в складі "зеленки" уже найближчої неділі в матчі "Фалубаз" - "Спарта".

 

Використані матеріали falubaz.com

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 708 | Додав: jktu86 | Теги: Фалубаз Зелена Гура, Дарсі Ворд, Екстраліга | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти