Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июль » 9 » ДАРСІ ВОРД: ПОВЕРНЕННЯ ВЖЕ В ПОНЕДІЛОК ! БИТВА ЗА "ОСНОВУ" В ТОРУНІ
20:13
ДАРСІ ВОРД: ПОВЕРНЕННЯ ВЖЕ В ПОНЕДІЛОК ! БИТВА ЗА "ОСНОВУ" В ТОРУНІ

   Лічені дні залишились до повернення на доріжку австралійця Дарсі Ворда. Його фанати з нетерпінням очікують на цю подію. Та станеться вона, швидше за все, не в польській Екстралізі, в якій талановитому гонщику ще потрібно буде довести свої претензії на місце в основі КС Торунь.

 

   На днях Ворд написав на своїй сторінці в Twitter, що повернення в Екстралізі на доріжку відбудеться 26 липня в Жешуві, де місцева "Сталь" прийматиме КС Торунь. Ця відверта заява змусила менеджера клубу Яцека Гаєвського відразу прояснити ситуацію для фанів, щоб ті не впадали в ейфорію. Гаєвські: 

 

 - "Сам щойно дізнався з Twittera про те, що Дарсі поїде з Жешувом. Поки-що жодних конкретних рішень з цього приводу немає. Можливо, Ворд підписав угоду з Жешувом, і тому так впевнено заявляє, що виступить в цьому матчі?"

 

   Справа в тому, що у клубі з Торуня є дуже приємна, і, водночас, складна ситуація: на вакантні три місця в основі для легіонерів є чотири кандидати. Місце в "основі" Ворду потрібно буде завойовувати в боротьбі з трійкою Лагута - Дойл - Холдер. Практично в кожному матчі претендент №1 на "лаву запасних" змінюється. Останнім часом ним міг здатись Кріс Холдер. Однак, після відмінно проведеного етапу Гран-Прі в Кардіффі, ситуація змінилась - ним уже є Джейсон Дойл, який у цьому ж турнірі виступив значно слабше. Та все залежатиме від того, в якій формі повернеться Ворд. Ось що думає з цього приводу авторитетний польський експерт Кшиштоф Цегельські:

 

 - "Якщо Ворд повернеться у хорошій формі, він змуситьдобряче занервувати усю трійку. В Торуні шкодують, що боротись за місце в основі він може лише з легіонерами. Боротьба буде цікавою. Я впевнений тільки в одному - менеджер КС Торунь Яцек Гаєвські знайде вірний вихід з даної ситуації".

 

   Тож ще як мінімум тиждень доведеться зачекати на повернення Дарсі Ворда в Польші. Все йде до того, що першу гонку після своєї дискваліфікації австралієць проведе в рамках британської Еліт Ліги. На днях він підписав контракт з клубом "Свіндон Робінс", і уже в найближчий понеділок повинен дебютувати в цьому сезоні. За іронією долі, в цьому матчі його нова команда прийматиме "Піратів" з Пулу - клуб, кольори якого (і досить успішно!) Дарсі захищав протягом останніх декількох сезонів.

 

Використані матеріали przegladsportowy.pl

О.Кульбаченко

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 551 | Додав: jktu86 | Теги: Дарсі Ворд, Торунь, Екстраліга | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти