Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июнь » 11 » ДАРСІ ВОРД ПЛАНУЄ ТРЕНУВАННЯ В ТОРУНІ
20:07
ДАРСІ ВОРД ПЛАНУЄ ТРЕНУВАННЯ В ТОРУНІ

Під кінець червня цього року добігає кінця дискваліфікація Дарсі Ворда. Австралієць вже планує перші тренування на доріжці. Скоро Ворда можна буде побачити між іншим і на торуньській Мотоарені. 
Офіційно, дискваліфікація Дарсі Ворда завершиться 28 червня і з цього часу спортсмен з Австралії зможе тренуватись та виступати в офіційних змаганнях. Потроху австралієць готується до цього моменту. 
Нещодавно КС Торунь проінформував, що 23-х річний гонщик підписав з клубом угоду про наміри. Тим самим, Ворд не змінив працедавця у Екстралізі, про що раніше багато говорилось. – Маю багато запланованих на цей місяць речей, серед яких тренування на треку в Торуні та в Швеції. Вже не можу дочекатись моменту, коли знову побачу свою команду і візьму в них ключі від гаражу. У них були насправді довгі канікули! – ствердив Ворд на сторінках британського «Daily Echo».
У той же час, Ворд переконаний, що йому вдасться досить швидко вибороти місце у складі торунської команди. – Я не сподіваюсь, що довго чекатиму на можливість потрапити до складу. Хочу отримати свій шанс відразу. Це моя мета і хочу зробити все, щоб максимально сконцентруватись на тих виступах, що мені ще залишись. Торунь – це мій улюблений трек на світі, а отже, не можу вже дочекатись. – додав Ворд.

 

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 505 | Додав: orest | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти