Переклад

Статистика




Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июнь » 4 » ДАРСІ ВОРД ПІДПИСАВ З КС "ТОРУНЬ" УГОДУ ПРО НАМІРИ
17:28
ДАРСІ ВОРД ПІДПИСАВ З КС "ТОРУНЬ" УГОДУ ПРО НАМІРИ

Ось і завершилась трансферна сага за участі Дарсі Ворда. У минулу п’ятницю австралієць підписав угоду про наміри з КС Торунь і саме барви цього клубу захищатиме у польській Екстра-Лізі по завершенні дискваліфікації. 
Таку інформацію за допомогою своєї сторінки у соціальній мережі Facebook опублікував клуб з Торуні. – У останню п’ятницю клуб отримав офіційну інформацію, про те, що умова про наміри/домовленість між Дарсі Вордом та КС Торунь підписана. Копія документів вже надійшла в клуб. Згідно з домовленістю, як Дарсі Вордом, так і з іншими іноземними гонщиками команди, Ворд буде резервним гонщиком. Якщо форма когось із наших гонщиків погіршиться, або ж у нас трапиться який неприємний випадок з травмою когось із спортсменів, Дарсі Ворд зможе такого гонщика замінити. – пояснив президент клубу Пшемислав Термінські. 
Нагадаймо, що Дарсі Ворда дискваліфіковано після того, як перед Гран-Прі Латвії у минулому сезоні у організмі останнього виявлено алкоголь. До виступів австралієць зможе повернутись 28 червня цього року. Упродовж останнього часу зацікавленість у його підписанні виказувала «Сталь» Гожув, яка є діючим клубним чемпіоном Польщі.

 

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 462 | Додав: orest | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти