Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Май » 22 » Дарсі Ворд не оскаржував рішення FIM
11:41
Дарсі Ворд не оскаржував рішення FIM

   Вже давно стало відоме рішення FIM у справі Дарсі Ворда. Проте, у письмовій формі австралієць отримав вирок лише місяць тому і не прийняв рішення про його оскарження.


   Взимку FIM дуже довго не могла прийняти рішення у справі щодо дискваліфікації Дарсі Ворда. Нагадаймо, що австралієць перебував під впливом алкоголю перед Гран-Прі Латвії 2014 року. 


   Остаточно, 26 лютого цього року вирішено, що австралієць буде дискваліфікований на 10 місяців. Це означає, що колишній дворазовий чемпіон світу серед юніорів зможе повернутись до виступів 28 червня поточного року. Саме цього дня минає 10 місяців від подій, що мали місце у латвійському Даугавпілсі. 


   Дисциплінарна комісія FIM надіслала Ворду вказане рішення у письмовій формі тільки 7 квітня 2015 року. З того часу, спортсмен мав 21 день на оскарження прийнятого рішення. в міжнародному спортивному трибуналі в Лозанні. На цьому тижні FIM проінформувала, що упродовж вищевказаного терміну австралієць не вніс апеляції на вирок, а це означає, що його справа не матиме продовження. 


   На разі, Ворд змушений набратись терпіння і чекати до 28 червня, коли зможе повернутись на спідвейну доріжку. Австралієць готується до свого повернення, розпочавши нещодавно тренування у спортзалі та на мотокросі.

 

   Ми в соціальних мережах:

 

vk.com/speedway_rivne_at_ua

facebook.com/speedway.rivne.at.ua

 

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 491 | Додав: jktu86 | Теги: дискваліфікація, Дарсі Ворд | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти