Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июнь » 4 » ДАРСІ ВОРД МОЖЕ ЗМІНИТИ КЛУБ В АНГЛІЇ
17:23
ДАРСІ ВОРД МОЖЕ ЗМІНИТИ КЛУБ В АНГЛІЇ

За місяць завершиться строк дискваліфікації Дарсі Ворда. Саме тоді австралієць зможе підписати контракт з новим клубом.
Нагадаємо, що Дарсі Ворд дискваліфікований FIM на десять місяців за те, що перебував під впливом алкоголю перед Гран-Прі Латвії у 2014 році. Строк дискваліфікації австралійця завершиться 28 червня цього року.
Ворд уже відновив тренування і готується до повернення на доріжку. Австралієць хоче їздити у британській Еліт-Лізі, де до цього часу він стартував у барвах «Піратів» з Пул. Однак, у даний час, «Пірати» не мають вільного місця у складі – лідерами дружини є Кріс Холдер та Мацей Яновські.
Саме тому, не виключено, що Ворд змінить працедавця у Великобританії. – Дарсі завжди буде дужим важливим для клубу з Пул, але якщо не матиме місця у нашому складі. Зробимо все можливе, щоб знайти йому інший клуб. Для нас найголовніше, щоб він мав можливість їздити. Я неодноразово розмовляв з Дарсі і зараз мова не йде про те, щоб він відразу повернувся до нашої команди. Він знає, що це можливо, але при цьому ми не можемо занадто змінювати склад на кількох позиціях. – розповів на сторінках «Daily Echo» Мет Форд, промоутер клубу з Пул.
Британець не приховує, що повернення Ворда до дружини призвело б до того, що команду треба було б сильно змінити, оскільки австралієць має дуже високий середньозаїздний показник. – Побачимо, як все складеться. Ми залишаємось у гроні фаворитів до перемоги у лізі і вірю, що у даний час маємо дружину, складену з скми найкращих гонщиків. – додав Форд.
Крім Холдера та Яновські, у цьому сезоні за команду з «Вімборн Роуд» стартують також Дейві Вотт, Дакота Норт, Каспер Гомульські, Кайл Ньюмен, а також Пол Старк.

 

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 457 | Додав: orest | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти