Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Март » 29 » Дарсі виводить Австралію в лідери
01:11
Дарсі виводить Австралію в лідери

   Дарсі Ворд!!! 22-річний гонщик приніс перемогу команді Австралії на першому етапі Speedway Best Pairs Cup, який відбувся в Торуні. В те, що у фіналі не буде поляків, вірили одиниці, однак і в них на шляху до вирішального заїзду став ні хто інший, як Дарсі на пару з Крісом Холдером, який офіційно повернувся у великий спідвей! 

   Так, гонка не порадувала великою кількостю обгонів. Однак, враховуючи п'ятимісячну зимову паузу, справжні вболівальники отримали величезну масу задоволення від побаченого! Не всі команди порадували, деякі з них і зовсім розчарували. На жаль, до таких, в першу чергу, варто віднести латвійців, у яких в Україні вболівальників не менше, ніж в Латвії... Ну не пішла гонка у них, і хоч трісни! Ближче до завершення змагань був помітний "проблиск", та вже було запізно...

   Росіяни втратили можливість поборотись за нагороди ще в дебюті гонки... Куди дивився Сускевич, не відомо, але точно, не на нашоломники гонщиків... Хто тепер буде в цьому винен?

   Порадував Мартін Смолінські! Окрім того, що лише він приносив залікові бали для Німеччини, було помітне бажання гонщика показати себе у "всій красі" перед дебютом в Гран-Прі. Якщо так буде і надалі, пасти задніх він там просто так не буде!

   Ну а шведів сміливо можна вважати "відкриттям" гонки! Навіть не стільки команду "Тре Крунур", як Антоніо Ліндбека! В нашому анонсі гонки говорилось, що ці змагання можуть стати черговим шансом для чорношкірого гонщика знову нагадати про себе-гонщика, а не любителя алкоголю. І "Антоша" показав, що готовий повернутися до числа елітних гонщиків! Якщо так піде і надалі, команда Швеції у цьому сезоні матиме нового лідера, оскільки Андреас Йонссон, якщо чесно, на цю роль по сьогоднішній гонці явно не заслужив...  

 

1 заїзд   Голлоб, Медзінські, Лебедєв, Пуоджукс

   Зі старту поляки виходять синхронно і не залишають шансів латвійцям, перекриваючи їм "кислород" ще перед входом у перший віраж...

2 заїзд   Ворд, Іверсен, Педерсен, Холдер (в)   

   Відмінний старт з четвертої доріжки Ворда так вразив Педерсена, що атакуючи Холдера з четвертої позиції ледь не відправив австралійця "в забор"... Кріс пішов у контратаку уже в наступному віражі "тією ж монетою" - грызно, жорстко... Падіння Педерсена... Свист на трибунах... Перезаїзд без Холдера... Перший спірний епізод гонки. Датчанин, побачивши Холдера, почав різко "ламати" траєкторію, тим самим просто "підставившись" під Кріса. 

 

P.S. Хто не бачив цей епізод, пропоную переглянути відео з півфіналу заключного етапу Гран-Прі 2012 року - ідентичний вхід у віраж за участю Холдера і Педерсена! 

http://speedway-rivne.at.ua/news/gran_pri_polshi_zavershivsja_a_pitannja_zalishilis/2012-10-08-2169

   І знову Дарсі!!! Як же він залишив "в дурнях" Нікітоса і Іверсена! Як не намагався Педерсен стримати Ворда і зробити тим самим для Іверсена вигідну траєкторію виходу, нічого в нього не вийшло! Без боротьби на доріжці, а на фініші - півпрямої від Ворда!

3 заїзд  Ліндбек, Йонссон, Сайфутдінов (в), А.Лагута (в)

  Четверте поле сьогодні працює на 120%. Еміль не помітив суперників. Хвалений стартер Лагута-молодший не зміг впоратися зі шведами. Ті в свою чергу, також не надто впевнено почувались саме в "команді", двічі ледь не відправивши один одного в "нокдаун"... Однак і цим Артем не скористався, хоч і пресингував Йонссона протягом усіх чотирьох кіл... Та все це було марно - менеджер росіян Томаш Сускевич не вгледів за тим, що його підопічні виїхали не в тих нашоломниках, які призначені регламентом...

4 заїзд   Голлоб, Медзінські, Смолінські, Вольберт

   Другий раз поспіль "Медзяк" свідомо відпускає Голлоба, та не сподівано для багатьох, потрапляє під чималий тиск Смолінського, який з другого віража виходить перед носом поляка! Та не довго музика ця грала... І хоча дебютант цьогорічного Гран-Прі до самого фінішу намагався атакувати Медзінські, клас поляка виявився вищим... Другий "дуплет" підопічних Цешлака.

5 заїзд  Іверсен, Педерсен, Богданов, Лебедєв 

   Датчани виграють старт, Педерсен йде у відрив, Нільс його прикриває... Вже після першого кола розрив дуже великий... Схоже, латвійці не стануть тією "чорною конячкою", про яку всі так багато говорили.

6 заїзд   Ворд, Ліндбек, Холдер, Йонссон

   Ворд знову підтверджує, що буде одним з фаворитів у Гран-Прі цього року! Та що творить Ліндбек! Без шансів Холдер! Здається, темношкірий "натуралізований" скандинав взявся за голову, залишивши "алкогольні забави" в минулому сезоні. 

7 заїзд   А.Лагута, Смолінські, Сайфутдінов, Вольберт

   А ось і старт Артема спрацював!  І знову четверта доріжка! Мартін Смолінські не побоявся відтіснити Еміля перед входом в перший віраж, що дозволило йому фінішувати другим. Вольберт далеко позаду.

8 заїзд   Педерсен, Голлоб, Іверсен, Медзінські

   Голлоб і педерсен, як "обшпарені", зриваються зі старту! Датчанин, побачивши "прить" поляка, витримує "гросмейстерську" паузу, випускаючи "Худого" на широку траєкторію, і відразу дає по "газах"! Далі - паровоз... Датчани виходять в одноосібні лідери змагань!

9 заїзд   Ворд, Холдер, Пуоджукс, Лебедєв

   Без коментарів...

10 заїзд  Ліндбек, Йонссон, Смолінські, Ділгер 

   Антон рулить! Знову залишає позаду себе Йонссона, який, в свою чергу, блокує Смолінського і не дає можливості німцям зацепитися більше, ніж за мінімум очок у заїзді.

11 заїзд   Голлоб, Сайфутдінов, А.Лагута, Медзінські

   Голлоб випередив Еміля за рахунок кращого витходу з віража і не підпустив на відстань атаки. Лагута впевнено розібрався з Медзінським, і на пару з Сайфутдіновим привезли перемогу в заїзді для російської команди над чинними володарями Speedway Best Pairs Cup!

12 заїзд   Йонссон, Ліндбек, Пуоджукс, Лебедєв

   Розчаровують латвійці... Знову без мінімального натяку на боротьбу... Анджей Лебедєв не схожий сам на себе - стартів у нього як не було, так і немає, а до цього і швидкість по дистанції кудись зникла...

13 заїзд   Сайфутдінов, Іверсен, Педерсен, А.Лагута   

Еміль "об'їхав" Іверсена, а Артему чуть-чуть не вистачило, щоб це ж зробити з Нікітосом. Як не пресингував Лагута, використовуючи при цьому всі можливі траєкторії, та Педерсен свою позицію не віддав...  

14 заїзд  Ворд, Холдер, Смолінські, Вольберт    

   Німці на старті ледь не взяли "в коробочку" Ворда, однак австралієць зорієнтувався, і...виїхав лідером заїзду! Мартін Смолінські, на правах лідера команди Німеччини, намагався не відпускати Холдера, але до атаки справа так і не дійшла.

15 заїзд   Голлоб, Ліндбек, Дудек, Йонссон

   Голлоб поза конкуренцією, "Антоша" - другий... Дудек, програвши старт Йонссону, "вигриз" на другому колі третю позицію, не позволивши партнеру по "Фалубазу" наблизитись до себе.

16 заїзд   А.Лагута, Сайфутдінов, Пуоджукс, Богданов

   "Сайф" на старті віддав все, що можна було віддати!!! Та цим скористався лише Лагута... Пуоджукс і Богданов дуже далеко. Не пішла гонка в прибалтів.

17 заїзд   Педерсен, Іверсен, Смолінські, Вольберт

   Як говорять поляки, "заїзд без історії"...

18 заїзд   Голлоб, Дудек, Холдер, Ворд

   Ворд виграє старт і...ледь втримує мотоцикл на виході з віража... Як в нього не врізався "Худий" - запитання до ворожок і шаманів... Дякувати Богу, все обійшлось... Дуплет поляків виводить їх мінімум у заїзд "останнього шансу". Все вирішиться у "скандинавській" розбірці в передостанньому старті... 

19 заїзд   Лебедєв. Смолінські, Пуоджукс, Ділгер

   Де ж ти був перед цим, Анджей!? Разом з Пуоджуксом вони випереджали німців, поки Кястас не припустився помилки при вході у перший віраж на другому колі. Смолінські, скориставшись похибкою Пуоджукса, тут же принявся надздоганяти Анджея, однак до атаки справа так і не дійшла. Лебедєв вперше у цій гонці провів ідеальний заїзд.

20 заїзд  Педерсен, Іверсен, Ліндбек, Льюнг 

   Нікі - без питань. Боротьбу за другу позицію Іверсен відвоював на другому колі, хоча Ліндбек ні в чому не поступався бронзовому призеру Гран-Прі минулого сезону. Данія у фіналі!

21 заїзд   Сайфутдінов, Ворд, А.Лагута, Холдер
   Неймовірно! Росіяни зі старту двоє виходять полпереду, а це означало, що Австралія з перебуваючим у фантастичній формі Дарсі Вордом залишались за межами подіуму! Як Ворд випередив Артема! Ось вам і класика спідвею - тиснув-тиснув, чекав-чекав, і використав, мабуть, єдиний шанс, який у нього був! На виході з віража, "зламавши" мотоцикл і перемінивши траєкторію! У таких заїздах ці трюки "піддаються" лише професіоналам! Молодець!

"Заїзд останнього шансу"   Голлоб, Ворд, Холдер, Дудек

   Провал Дудека... "Худий" не віддав старту "кенгурятам", а гонщик "зеленки" нічого не зміг протиставити Ворду і Холдеру... Фінал - Данія-Австралія!

Фінал   Ворд, Холдер, Іверсен, Педерсен

   Все закономірно! Дарсі - кращий гонщик першого етапу SBPC, приносить перемогу Австралії! Та й Холдер провів свій, мабуть, найкращий заїзд сьогодні. Без шансів Іверсен і Педерсен, які ще на старті "вперлись в спину" Кріса... Тим часом Ворд, як і в попередніх стартах, "кометою" пролетів чотири кола, фінішуючи на задньому колесі!!!

 

   Результати гонки:

1. АВСТРАЛІЯ - 29+5+7 (4,6,7,7,2,3)

  7. Кріс Холдер - 10+2+3 (в,2,3,3,2,0)

  8. Дарсі Ворд - 19+3+4 (4,4,4,4,0,3)

18. Камерон Вудвард

 

2. ДАНІЯ - 37+2 (5,7,6,5,7,7)

  5. Нікі Педерсен - 20+0 (2,4,4,2,4,4)

  6. Нільс Крістіан Іверсен - 17+2 (3,3,2,3,3,3)

17. Мікаель Єпсен Єнсен

 

3. ПОЛЬША - 34+4 (7,7,3,4,6,7)

  1. Томаш Голлоб - 23+4 (4,4,3,4,4,4)

  2. Адріан Медзінські - 6 (3,3,0,0,-,-)

15. Патрик Дудек - 5+0 (-,-,-,-,2,3)

 

4. ШВЕЦІЯ - 29 (7,3,7,7,3,2)

  9. Андреас Йонссон - 10 (3,0,3,4,0,-)

10. Антоніо Ліндбек - 19 (4,3,4,3,3,2)

19. Петер Льюнг - 0 (-,-,-,-,-,0)

 

5. РОСІЯ - 28 (0,6,5,4,7,6)

11. Еміль Сайфутдінов - 16 (в,2,3,4,3,4)

12. Артем Лагута - 12 (в,4,2,0,4,2)

20. Олександр Локтаєв

 

6. ЛАТВІЯ -16 (2,2,2,2,2,6)

  3. Кястас Пуоджукс - 8 (0,-,2,2,2,2)

  4. Анджей Лебедєв - 6 (2,0,0,0,-,4)

16. Максим Богданов - 2 (-,2,-,-0,-)

 

7. НІМЕЧЧИНА - 14 (2,3,2,2,2,3)

13. Мартін Смолінські (2,3,2,2,2,3)

14. Кевін Вольберт (0,0,-,0,0,-)

21. Макс Ділгер (-,-,0,-,-,0)

   Класифікація після першого етапу:

1. Австралія - 10

2. Данія - 8

3. Польша - 6

4. Швеція - 4

5. Росія - 3

6. Латвія - 2

7. Німеччина - 1

 

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua
Ми в Facebook : facebook.com/speedway.rivne.at.ua

 

 

 

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 750 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти