Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Февраль » 17 » Данці виставлять в Торуні найважчу артилерію
09:03
Данці виставлять в Торуні найважчу артилерію

   Триразовий чемпіон світу Нікі Педерсен та Нільс Крістіан Іверсен, який повертається після травми, знову в одній парі! Гонщики з країни Гамлета знову боротимуться за кубок Speedway Best Pairs Cup.

   До інавгураційних змагань Speedway Best Pairs Cup на Мото-Арені залишилось трохи більше місяця. Данці – це наступна збірна, яка підтвердила свій склад. Нікі Педерсен та Нільс Крістіан Іверсен - це, з певністю, основні гонщики, коли мова йде про склад данської команди. У минулому сезоні вони поступились лише австралійцям, яких перемогли тільки в останньому раунді, в Ескілстуні. 

   «Пауер» - це спортсмен, якого нікому не треба представляти. Триразовий чемпіон світу, срібний та бронзовий медаліст особистого чемпіонату Європи. Багато років перебуває серед найкращих гонщиків світового спідвею. У 2014 році здобув найбільше пунктів (59-ть), серед всіх учасників циклу Speedway Best Pairs Cup.

  - "Усі спортсмени мають одну і ту ж мету – хочуть перемагати! Якщо у майбутньому сезоні матимемо трохи більше щастя, а наша форма буде на високому рівні, то мені здається, що ми в стані виграти кубок Speedway Best Pairs" – говорить Нікі Педерсен.
   Основним гонщиком данської команди є також Нільс Крістіан Іверсен, який завдяки розквіту спортивної форми кілька останніх сезонів здобуває цінні пункти для своєї країни. Однак, минулий сезон він завершив передчасно, у зв’язку з чим, змагання на Мото-Арені будуть першими, в яких «ПУК» стартуватиме після того, як вилікував травму. 

   У цілій історії чемпіонатів світу серед пар, власне, саме у данців були найуспішніші дуети. Саме вони очолюють класифікацію медалістів турніру, який розігрувався упродовж 23-х років (від 1970 до 1993 року). Представники найменшої, з північних країн, вибороли загалом аж 17-ть медалей чемпіонату світу серед пар. 

   Нагадаємо, що раніше свої склади подали латиші, яких представлятимуть Анджей Лєбєдєв, Кястас Пуоджукс і Максим Богданов, а також росіяни, які в Торуні з’являться в наступному складі : Еміль Сайфутдінов, Григорій Лагута та Артем Лагута.

 

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 637 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти