Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Апрель » 22 » ЦУКАНОВ НАЙКРАЩИЙ
08:25
ЦУКАНОВ НАЙКРАЩИЙ
21 квітня стартував спідвейний сезон в Червонограді. В цей день шахтарське місто приймало Особистий чемпіонат України, зібравши досить таки сильний склад учасників. Не було лише травмованих АНДРІЯ КАРПОВА та ОЛЕКСАНДРА БОРОДАЯ, яких замінили росіяни - ДАНИЛО ІВАНОВ з Тольятті та СЕРГІЙ ПОЛЕНОК з Салавата.
  З самого початку гонки розпочалачя запекла боротьба на доріжці. Уже в першому заїзді сенсацію створив СТАНІСЛАВ МЕЛЬНИЧУК, який зумів випередити учасника кваліфікації юніорського чемпіонату світу ВОЛОДИМИРА ТЕЙГЕЛА та ДАНИЛА ІВАНОВА.
  Далі свої заїзди впевнено вигравали ЛОКТАЄВ, ДУБІНІН та ЦУКАНОВ. А в 5-му заїзді відбулась перша дуель фаворитів, в якій ЦУКАНОВ впевнено переміг ЛОКТАЄВА. Як скаже Кирил після гонки, саме ця перемога над ЛОКТАЄВИМ вселила ще більше впевненості у його силах.
  Далі були переможні заїзди для ОГОРОДНИКА, ІВАНОВА, ТЕЙГЕЛА. ЦУКАНОВ впевнено йшов до перемоги, виграючи всі свої заїзди, а ось ЛОКТАЄВ не зумів виграти всі свої заїзди, програвши в одному з заїздів ще й КОБРІНУ, який провів цю гонку на досить високому рівні, посівши загальне 3 - є місце.
  Що засмутило у цій гонці, так це те, що не всі спортсмени змогли вдало налаштувати свою техніку. На жаль, вона раз по раз підводила молодих рівненчан КРАВЧУКА та КУПЦЯ і червоноградця САВІЦЬКОГО.
Якщо узагальнити цю гонку, першим став ЦУКАНОВ, другим - ЛОКТАЄВ, третім - КОБРІН. Не багато від них відстали росіянин ІВАНОВ, який виступав поза конкурсом та ПОЛЮХОВИЧ з Рівного.


Натисніть на зображення для перегляду в повному розмірі

speedway.chervonograd.com


Категорія: Український спідвей |
 
Переглядів: 1060 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти