Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Октябрь » 5 » ЧИ ВИЖИВЕ СПІДВЕЙ В ЛОДЗІ?
17:51
ЧИ ВИЖИВЕ СПІДВЕЙ В ЛОДЗІ?
   Спідвей, як і більшість з видів спорту, вимагає дуже великих капіталовложень. Тому і не дивно, що і в "благополучній" Польші далеко не всі команди можуть похвалитись стабільністю у фінансовому плані. В даний момент, найбільше "страждає" першоліговий "Ожел" з Лодзі. Зараз уже питання не стоїть, де знайти спонсора, а чи залишиться спідвей у Лодзі загалом...
 
 
   Вітольд Скшидлевскі декілька років поспіль "витягував" з ями спідвей у Лодзі. Проте рано чи пізно в кожній казці наступає кінець. Не стала винятком і співпраця фірми "H.Skrzydlewska" з спідвеєм у Лодзі. Голова компанії, Вітольд Скшидлевскі, днями оголосив, що його фірма немає можливостей і далі фінансувати клуб так, як і раніше. На ці слова відразу відреагували фанати лодзського клубу, які зустрілись з представниками міської ради міста Лодзь Томашем Трелою і Ярославом Бергером. В першу чергу, усі вони подякували містеру Скшидлевскі за те, що протягом останніх років фінансував спідвейний клуб Лодзь, чим подарував мешканцям міста чимало цікавих матчів та змагань за участю найсильніших гонщиків планети. Також лідер партії "Демократичних лівих сил Польші" Даріуш Йонскі зазначив:
 
  - "Це дуже складний і важливий період спідвейного життя в Лодзі. У нас дуже мало часу на те, щоб знайти фінансового спонсора для команди. Усі ми віримо в те, що наступний спідвейний сезон пройде не без участі нашої команди", - зазначив Йонскі.
 
   У Лодзі під час спідвейних змагань на трибунах завжди дружня атмосфера, що є зайвою підставою для того, щоб спідвей у цьому місті жив:
 
  - "На нашому стадіоні завжди панували хороший настрій і майже сімейна атмосфера. Наші вболівальники постійно підтримували не лише своїх спортсменів, а й тих, які приїздили до нас у гості. У нас ніколи не виникало конфліктів і з вболівальниками команд-суперниць. Кожна гонка для нашого міста була справжнім святом", - зазначив Ярослав Бергер, колишній прес-секретар Регіональної штаб-квартири поліції у Лодзі.
 
   Одними з перших, хто висловив готовність допомогти спідвею в Лодзі стали фанати місцевого клубу: - "Ми зробимо все для того, щоб з спідвейної карти не зникла команда "Ожел". Ми вдячні родині Скшидлевскі за ті роки, які вони посвятили розвитку спідвею у нашому місті. Ми сподіваємось, що і влада міста Лодзь не пройде осторонь останніх проблем нашої команди, і зробить максимум для того, щоб знайти спонсора."
 
   Ханне Здановска, мер Лодзя на зустрічі з уболівальниками також висловила надію на те, що спідвей з міста не зникне: - "Спідвей у нашому місті є культовим видом спорту. Я вірю в те, що наша команда і надалі буде виступати у першій польській лізі, і радувати своїх прихильників новими перемогами. Та для цього потрібні чималі кошти. Цього року міська рада Лодзі виділила триста тисяч злотих на команду, а для повноцінного функціонування клубу потрібно не менше півтора мілліонів. Тобто, один мілліон двісті тисяч злотих покривав Вітольд Скшидлевскі..."
 
   Фанати клубу також письмово звернулись за допомогою до голови Комітету у справах спорту та відпочинку:
 
  - "Шановний добродію!
 
  Останнім часом у Лодзі пішли неприємні повідомлення про те, що спідвей у нашому місті вимирає. Останніми роками фірма "H. Skrzydlewska" була основним спонсором нашого клубу, вкладаючи і сердце, і душу у розвиток "чорного спорту" у Лодзі. На жаль, ця компанія на чолі з Вітольдом Скшидлевскі більше не може фінансувати клуб. А без стратегічного спонсора спідвею в Лодзі не вижити...
 
  Ми, вболівальники спідвейного клубу "Ожел" Лодзь, просимо звернути увагу на ситуацію, яка склалась у нашій дружині. Не знаємо, що будемо робити, якщо Лодзь зникне з спідвейної карти світу. Маємо надію, що Ви, як Голова Комісії у справах спорту та відпочинку у Лодзі, не байдужі до долі спідвейного клубу. Ми пропонуємо організувати спеціальну сесію міської ради, щоб детально розглянути нашу проблему. Ми віримо, що Ви, як уболівальник "чорного спорту" знайдете вирішення цієї проблеми. В цей складний час усі ми повинні діяти як одна команда. Кожна людина у Лодзі не повинна проходити осторонь проблем спідвею. Ми вважаємо, що така зустріч може привести до перших кроків рятування спідвею у нашому місті.
 
  Відвідуванність спідвейних змагань у нашому місті окремо, та й по всій країні загалом, показує, що спідвей є видом спорту номер один у країні. Під час останньої гонки на трибунах зібралось більше трьох тисяч уболівальників, які того дня зібрали гроші на операцію важко хворому хлопчику. Шанувальники в такий спосіб висловили щедрість і небайдужість до оточуючих. Дуже жалко, що вид спорту, який так цінують і люблять у Лодзі зараз перебуває на межі вимирання.
 
  Усі ми з нетерпінням очікуєм на Вашу відповідь. Віримо, що спідвейний клуб "Ожел" Лодзь не є байдужим мерії нашого міста. Ми вважаємо, що проведення спеціальної сесії Комісії з питань спорту та відпочинку за участю керівників нашого міста, вболівальників та ЗМІ, зможе розв'язати проблему, яка утворилась сьогодні. Віримо в те, що місту Лодзь потрібний спідвей!"
 

Фірма "H. Skrzydlewska" більше не буде спонсором
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: І Польська ліга |
 
Переглядів: 963 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти