Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Декабрь » 12 » Червоноград та Рівне стартуватимуть у Friendship
13:50
Червоноград та Рівне стартуватимуть у Friendship

 3 грудня у словацькому Жарновіце зустрілися представники та директори п`яти клубів: місцевого Жарновіце, угорського Дебрецена, чеського Пардубіце, польського Свєнтохловіце та українських Рівного та Червонограду.

    Метою з`їзду на батьківщині Мартіна Вацуліка було сформувати нові спідвейні змагання, які повинні зіграти роль Адріатичної ліги, якої ми на жаль не побачимо у 2017 році. Ця ліга не відбулася через кадрові проблеми кілька команд з хорватського Горічан на чолі. Нові змагання будуть мати назву Speedway Friendship Cup та будуть налічувати 10 турів.

    Адріатична ліга два роки тому була перетворена у парні змагання, але через кризу було рішення її призупинити. Шукаючи нових стартів словаки долучилися до чеської Екстраліги та можуть розраховувати на підтримку свого перспективного спортсмена Мартіна Вацуліка. Календар має бути складений таким чином, щоб не збігався з виступами Мартіна у Польщі, Швеції та особистими змаганнями в яких він бере участь. Інтерес до змаганнь також виявили українці та угорці,  запрошення отримав клуб з Свєнтоховіц. Чотири годинна зустріч дала результат, на якій було оголошено лро нові змагання під назвою Speedway Friendship Cup. Також вдалося створити календар та регламент. Кожний клуб організує по два тури - командний та особистий у вихідні. У суботу спортсмени виступатимуть у командній гонці, яка складатиметься з п`яти матчів. А в неділю будуть змагатися за особистий залік. Основною ціллю є вишкіл для молодих спортсменів, таким чином на старті змаганнь не буде сильних спортсменів команд. Організатори не виключають стартів молодих сеньйорів, які не досягли 21 року. 

    Клуб у змаганнях буде налічувати чотирьох спортсменів, а в особистому заліку клуб може виставити трьох спортсменів. До цього організатор даного туру може дати "дику карту" четвертому спортсмену та організувати двох резервних спортсменів.

Календар змаганнь:

27-28.05 Дебрецен (Угорщина)
3-4.06 Свєнтохловіце (Польща)
10-11.06 Рівне-Червоноград (Україна)
30-31.07 Пардубіце (Чехія)
02-03.09 Жерновіце (Словаччина)

     Ці змагання - це великий шанс для молодих спортсменів на наступні старти та пізнавання нових треків. Якщо, вийде організувати всі тури, то можуть сподіватися на додаткові десять стартів. 

 

Джерело: espeedway.pl

Переклад: Юрій "YuriyMushyn" Мушинський

 

Категорія: Інші ліги |
 
Переглядів: 948 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти