Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 16 » Чергові проблеми команди Росії
23:23
Чергові проблеми команди Росії

   Вже звичною традицією стають проблеми напередодні старту командного Кубку Світу одного з теоретичних претендентів на нагороди - команди Росії. Вже декілька років поспіль МФР вперто відмовляється забезпечити всім необхідним своїх найкращих гонщиків на ці змагання. Внаслідок цього бронзові призери 2012 року "резервним" складом провалили півфінал наступного сезону, а в минулому році в кваліфікації не змогли абсолютно нічого протиставити "середнякам" світового спідвею - італійцям, німцям і словенцям, посівши останню сходинку. Схоже, щось подібне можна очікувати і тепер. При цьому, складається враження, що президент Трекової Комісії МФР абсолютно готовий до такого розвитку подій і не особливо переймається цим. Андрій Савін:

 

 - "Розмовляли з кожним кандидатом до команди, яких є 5-7 гонщиків. Одні зацікавлені у виступі, інші - роздумують. Нам важко задовільнити фінансові вимоги наших ТОП-гонщиків - Еміля і братів Лагут. До цього ж, саме цього дня, коли відбудеться кваліфікація до ККС, в Есбьєрзі пройде третій етап Speedway Best Pairs Cup. Немає багато шансів на те, що в Ландсхуті поїдуть наші найкращі гонщики. Також навряд чи виступлять і Андрій Кудряшов з Денисом Гізатулліним. Наступного дня на них очікує принципове протистояння в першій польській лізі між "Локомотивом" Даугавпілс та "Полонією" Бидгощ. Ми їх не хочемо ні до чого змушувати. Їм доведеться подолати 1200 кілометрів, а гонка в Ландсхуті завершиться пізно ввечері. Що вони після такої подорожі зможуть показати?"

 

   Взимку той же Савін неодноразово заявляв, що жоден з гонщиків не отримає ліцензії, якщо буде відмовлятись від виступів за збірну. Тепер же він говорить, що ніхто нікого змушувати не буде. Погодьтесь, якось дивно все це звучить...

 

 

О.Кульбаченко

 

 

 

Категорія: Особисті змаганя та турніри |
 
Переглядів: 598 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти