Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июль » 30 » ЧЕРГОВІ НОВИНИ З ЗЕЛЕНОЇ ГУРИ
18:53
ЧЕРГОВІ НОВИНИ З ЗЕЛЕНОЇ ГУРИ

   Олександру Локтаєву загрожує дискваліфікація терміном від двох до чотирьох років - таке рішення прийняли в ПЗМ. Остаточну міру покарання повинні визначити в найвищому спідвейному органі Польші протягом найближчих тижнів. Точно можна сказати, що ця справа буде вирішуватись не в Україні, як вже встигли написати деякі польські ЗМІ, а українські портали з радістю "перекопіювали", а в самій Польші - там не довіряють нашій ФМсУ, як і переважна більшість (шкода, що ще є деякі "продажні фанати") українських вболівальників. 

 

   Президент польського антидопінгового комітету Міхал Ринковські прокоментував рішення ПЗМ: 

 

 - "На даний момент ми очікуємо на наступні кроки гонщика. Він має право оскаржити результати проби "А" і вимагати повторної. Це лише може нашкодити Локтаєву, оскільки ці результати необхідно буде очікувати ще декілька тижнів, а отже, справа ще більше затягнеться. Якщо гонщик погодиться з результатами першої проби, справу уже можна буде передавати в дисциплінарну комісію ПЗМ і вона найближчим часом винесе свій остаточний вердикт. Йому загрожує від двох до чотирьох років дискваліфікації. Так говорить регламент, і ні для кого він не буде змінений. Не потрібно порівнювати цю справу до дискваліфікацій Дудека і Ворда - перший вживав медикаменти, не проконсультувавшись з нашим лікарем, а другий був під впливом алкогольного сп'яніння. Звісно, алкоголь і наркотики - це дві абсолютно різні речі, і це, думаю, розуміють всі!".

 

   Тим часом в Зеленій Гурі уже затримали двох з п'яти хуліганів, які під час матчу "Фалубаз" Зелена Гура - "Спарта" Вроцлав з'явились на доріжці, створивши небезпечну ситуацію як для себе, так і для гонщиків, що в цей момент саме наближались до віражу. Одному з них 20 років, іншому - 25. Обидвом уже "виписали" штраф на 2400 польських злотих для кожного, а також їх очікує суд, який може позбавити їх волі на п'ять років.

 

   За цю вихідку "неадекватів" команда понесла покарання у вигляді штрафу в 19000 пол.злотих. 

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 1179 | Додав: jktu86 | Теги: дискваліфікація, ФМсУ, ПЗМ, Олександр Локтаєв, Фалубаз Зелена Гура | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 1
Написал Zhuk, 31.07.2015

Увы, Саша Локтаев допустил катастрофическую ошибку, которая может перечеркнуть его так многообещающе начинавшуюся спортивную карьеру. Так бывает с молодыми талантами, посчитавшими для себя, что "дело уже сделано". Это и есть самая фатальная ошибка, исправить которую бывает невероятно сложно. Будем надеяться, что в случае с ним спидвейное счастье, всё же, улыбнётся ему. Улыбнётся не так, как ещё одному загубленному впустую таланту - Водякову.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти