Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Март » 7 » Чергове тренування в Хорватії з новими глушниками
10:04
Чергове тренування в Хорватії з новими глушниками
Чергові гонщики користуються сонячною погодою в Хорватії для перших тренувань. Горічан залишили данці, а їх місце зайняли дванадцять спортсменів з Польщі, Швеції та Чехії. Щоденно стартує також Юріца Павліч. Після перших тестів з`явилися думки на рахунок нових глушників, які підтверджують негативні припущення, що виражалися раніше.
 Вчора в Горічані світило сонце, термометр показував 9 градусів вище нуля. На доріжці з`явилися Кшиштоф Каспжак, Фредрік Ліндгрен і Любош Томічек. Сьогодні до Хорватії приїдуть Пьотр Протасєвіч і Матей Кус. В понеділок розпочне тренувальну сесію «Фалубаз» Зелена Гура. Крім них має також з`явитися Гжегож Валасек, котрий до цього тренувався у словенському Кршко. Останньою командою, яка прибуде до Хорватії, стане гожувська «Сталь». Доріжку у своєму розпорядженні вони матимуть цілий тиждень від найближчого четверга.
 Щоденно на трек виїжджає Юріца Павліч. Гонщик «Унії» Лєшно має на своєму рахунку вже багато тестових кіл. Вчора він показав найкращий час, при цьому Павліч використовує глушники старого типу. Це робиться для того, щоб зберегти двигуни. Згідно з побоюваннями, які звучали раніше, гонщики нарікають на поганий вплив інновацій на інші деталі мотоцикла. У п`ятницю на тренуванні в данців зіпсувалося аж п`ять двигунів. Спортсмени визнають, що нові вимоги FIM повинні бути ще раз обговорені, так як продукція фірм «King» і «Prodrive» не приносить бажаних результатів.











www.sportowefakty.pl
 
Переглядів: 829 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти