Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Март » 9 » Цегельскі про нові глушники
21:25
Цегельскі про нові глушники
Президент товариства спідвейних гонщиків «Метанол» Кшиштоф Цегельскі в понеділок надіслав листи до польської мотоспілки PZM, а також до керівників Спідвей Екстраліги, в яких від імені гонщиків просить вилучити пункт регламенту про застосування нових глушників.
-Я знаю думку як польських, так й іноземних гонщиків про  нові глушники. Останнім часом багато розмовляємо на цю тему. Враження від них виявилося ще гіршим, ніж очікувалося.  Основною проблемою є те, що двигуни розсипаються або перегріваються до такої міри, що результатом стає заміна більшості деталей. Саме глушники та їх кріплення розігріваються до червоного кольору і плавляться. Це жахливо. Усі види нових глушників показують себе з гіршого боку. Я думаю, що дану тему потрібно швидко закрити. На даний момент маємо вже досить доказів для того, щоб цей задум не пройшов, чим швидше забудемо про нього, тим буде краще .- розповів для порталу SportoweFakty.pl Кшиштоф Цегельскі.
Експерт вважає, що застосування нових глушників не дає вираженого зниження шуму.
 –Завдання, яке ставилося перед впровадженням нових глушників, а саме зниження гучності, залишилося невиконаним. Відмінності в рівні шуму є лише косметичними.
  Кшиштофом Цегельским, як президентом товариства спідвейних гонщиків «Метанол», були прийняті конкретні дії щодо повернення до «старих» глушників.
- Потрібно було проявити багато недоброї волі для того, щоб притримуватися рішення, яке не було сприйняте. Маю надію, що ситуація, з якою маємо справу, буде цінним уроком для людей, котрі вирішили впровадити нові глушники без попередньої консультації з фахівцями.- заявив Цегельскі
 
Переглядів: 789 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти