Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 21 » БРИТАНЦІ ВИСТУПЛЯТЬ В SBPC !
14:31
БРИТАНЦІ ВИСТУПЛЯТЬ В SBPC !

   Головною новиною сьогоднішнього дня у спідвейному світі стало підтвердження участі у заключному етапі Speedway Best Pairs Cup пари з Великобританії! Тамтешні керівники федерації дали врешті-решт дозвіл виступити своїй команді у турнірі, який організовує польська фірма One Sport, після двохрічного ігнорування, не визнаючи ці змагання. 

 

   Складається враження, що в британії таки зрозуміли, хто в даний момент заправляє у спідвейному світі, особливо після конфузу BSI у Варшаві. Організатори циклу SBPC від фірми One Sport не приховують свого задоволення з приводу участі британців у своїх змаганнях:

 

 - "Це переломний момент, який, маємо надію, позитивно вплине на подальшу нашу співпрацю з владою британського спідвею. Багато для цього зробили Алан Россітер і самі гонщики, які неодноразово висловлювали бажання долучитися до нас і представляти Великобританію у наших змаганнях. Британські вболівальники вперше побачать своїх кумирів в циклі Speedway Best Pairs Cup. Це дуже приємна інформація для нас всіх. Щиро запрошую усіх британців 9 травня до Есбьєргу, де відбудеться фінальний етап цьогорічного циклу і визначиться найкраща спідвейна пара світу. Це буде велике свято спідвею, якого ми вже не можемо дочекатись. Наразі. продаж квитків іде дуже добре, і ми переконані, що стадіон буде заповнений вболівальниками вщент".

 

   Вже відомо, що Великобританію будуть представляти Тай Воффінден і Крейг Кук. Менеджер команди Алан Россітер до кінця цього тижня повинен визначитись з резервним гонщиком.

 

   Команда Великобританії замінить в Данії пару з США. На жаль, але саме цього дня відбудуться чергові матчі британської ліги, тому скомплектувати пару на етап в Есбьєрзі ніяк не виходить. Грег Хенкок:

 

 - "Нам дуже прикро, але змушені відмовитись від останнього етапу SBPC. Всі мої колеги, які перебувають у Європі - Джино Манзарес, Раян Фішер і Ріккі Веллс цього дня повинні стартувати у британській лізі, з яких "відпроситися" можливості немає. Просто немаю з ким виступити в Есбьєрзі, тому і вимушені пропустити етап. Дуже прикро з цього приводу. маю надію, що в наступному році знову будемо змагатись за титул кращої пари".

 

   Вдалим виступом в Гюстрові на другому етапі Speedway Best Pairs Cup команда Німеччини підкорила серця вболівальників і організаторів. Нагородою цьому стала "дика картка" на фінальний етап турніру.    

 

   Заключний етап SBPC відбудеться 9 травня в Есбьєрзі. Початок гонки - 21:00 за київським часом.

 

speedwaypairs.com

О.Кульбаченко

 

 

Категорія: Особисті змаганя та турніри |
 
Переглядів: 658 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти