Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Сентябрь » 16 » БЕЗ ШЕСТИ ХВИЛИН ФІНАЛІСТИ...
21:19
БЕЗ ШЕСТИ ХВИЛИН ФІНАЛІСТИ...
   Скандальна ситуація трапилась у польській Екстралізі. Сьогодні в Торуні повинен був відбутись матч-відповідь серії плей-офф між командами "Унібакс" - "Таурон". Однак господарі здобули путівку до фіналу без боротьби...
 
 
   Ще вчора стало відомо, що в складі гостей не виступить через проблеми зі здоров'ям словак Мартін Вацулік. У даному матчі "Таурон" мав би застосовувати "заміну гонщика". І все б нічого, якби не ситуація з Грегом Хенкоком. Сьогодні вранці американець спокійно очікував свого рейсу з Осло на Гданськ. Яким же було його здивування, коли він побачив на табло норвежського аеропорту, що цей рейс відмінено, можна лише здогадуватись. 
 
 
   Проблему з часом вдалося усунути, і гонщик дістався Гданська в 16:20, після чого відразу попрямував на "МотоАрену" в Торуні. Регламент Екстраліги говорить, що існує мінімальний і максимальний розмір КСМ для команд на матч. В зв'язку з тим, що склад гостей уже був ослаблений відсутністю Вацуліка, американець не мав права спізнюватись на гонку... І він прибув на місце "битви". Через шість хвилин, після запланованого старту...
 
 
   Марек Цешлак: "Суддя просто злякався, оскільки він повинен діяти згідно правилам. Правда в тому, що Грег перебував на стадіоні в 18:00. Просто не було місця для стоянки авто, і він прибіг до закритого парку, але спізнився на шість хвилин. Вважаю, що ситуація, яка сталась сьогодні - це ніж у спину усьому польському спідвею".
 
 
   Грег Хенкок: "Прошу вибачення у всіх вболівальників. Ми вклали для досягнення нашої мети дуже багато сил. Один момент перекреслив усі наші старання протягом року. Літак був скасований. Наша команда приклала максимум зусиль для того, аби я вчасно прибув до Торуня. Я спізнився лише на шість хвилин...Мені дуже шкода, що так сталось. Я чудово розумію, що цього недостатньо для наших вболівальників..."
 
 
   Отже, технічну перемогу і путівку до фіналу отримав "Унібакс". Його суперник визначиться сьогодні ввечері у Гожуві, де місцева "Сталь" прийматиме "Фалубаз" Зелена Гура. Перший матч між цими командами завершився унічию - 45:45.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 874 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти