Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Февраль » 2 » Башкирські клуби подали заявки
13:10
Башкирські клуби подали заявки
   В Трекову Комісію Мотоциклетної Федерації Росії надійшли заявки обидвох башкирських клубів на сезон 2014 року. Незважаючи на те, що вони просили у найвищого спідвейного органу Росії про відтермінування подачі заявок через труднощі з документами терміном на один місяць, і СК Салават, і СК Октябрський все ж оголосили склади.

  Другий рік поспіль кольори СК Салават захищатиме Еміль Сайфутдінов. Нагадаємо, що після смерті Даміра Сайфутдінова, президентом клубу було обрано брата Еміля - Дениса, який буде виконувати роль і керівника команди, і гонщика.


   Окрім Сайфутдінових чималі надії в Салаваті покладають і на орендованого в СК "Турбіни" Максима Лобзенко, чий талант в Балаково так і не розкрився повністю через те, що він постійно перебував "у тіні" більш іменитих партнерів по команді.

   Заявка СК Салават:

  1. Роман Каширын
  2. Ігор Кононов
  3. Еміль Сайфутдінов
  4. Денис Сайфутдінов
  5. Максим Лобзенко
  6. Кирило Філінов
  7. Володимир Дубінін
  8. Андрій Єжов
  9. Сергій Поленок
10. Вадим Ямілов

   Також до заявки потрапили і зовсім юні спортсмени, яким ще не виповнилося шістнадцяти років - Глеб Чугунов і Роман Лахбаум.


  Питання участі в командному чемпіонаті Росії СК Октябрського кожного року залишається відкритим до останнього. Але, цього сезону, здається, в фінансовому плані, нарешті, з'явилась яка-неяка стабільність. Підтвердженням цьому став факт підписання попередньої згоди на виступи за явного аутсайдера першості останніх років Ренатом Гафуровим. Саме на пару Гафуров - Гізатуллін будуть покладатись найбільші надії команди. Можливо, ця пара зможе навести багато "шороху", що зробить чемпіонат ще більш цікавішим.


   Заявка СК Октябрський:

  1. Семен Власов
  2. Ренат Гафуров
  3. Денис Гізатуллін
  4. Олексій Гузаєв
  5. Роман Іванов
  6. Олександр Кочетов
  7. Євген Сидорін
  8. Іван Львов
  9. Іван Симіков
10. Єгор Мишковець
11. Ілья Бондаренко (?)
12. Володимир Бобін
13. Микита Зубарьов
14. Роман Рєпін
15. Арслан Файзуллін 

   Що стосується Ільї Бондаренка, то ясність у цьому питанні буде після повернення гонщика з Аргентини, де проходить відкрита першість цієї країни. Проблема полягає в тому, що він працює у структурі тольятинської "Мега-Лади", займаючись з юними гонщиками цього клубу. Якщо він погодиться поєднувати роботу тренера в Тольятті і одночасно привозити пункти для Октябрського, шанси цієї башкирської команди на здобуття перших залікових очок в рамках командного чемпіонату Росії за останні декілька сезонів значно зростуть.

   Варто додати, що і СК Салават, і СК Октябрський до 1 березня ще повинні додати ряд документів в МФР, серед яких копії контрактів гонщиків.







 


Категорія: Російська ліга |
 
Переглядів: 598 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти