Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Октябрь » 27 » Авторалі та автоспідвей у Рівному (оновлено)
23:18
Авторалі та автоспідвей у Рівному (оновлено)

AК MIR спільно з TM "Epsilon" до Дня Автомобіліста презентують клубні змагання з авторалі “Кубок Епсілон-авторалі 2016”.

 

29 жовтня 14:00, Театральна площа.

Офіційне відкриття змагань та старт. Ралійні екіпажі рухатимуться за “Легендою», маршрут якої пролягає вулицями міста Рівного. Кожен екіпаж змагатиметься в ДЗ на спеціально відведених майданчиках. В перший день змагань відбудеться сім дорожніх завдань. Фініш першого екіпажу о 17.00, ТРЦ «Чайка».

30 жовтня 10:00

Другий день змагань. Старт першого екіпажу, готель «MelRose». Рух за «Легендою», кожен екіпаж буде змагатись у восьми дорожніх завданнях за закритих майданчиках. Фініш першого екіпажу о 13.00 на стадіоні технічних видів спорту «Мототрек».

Після авторалі планується проведення змагань з автоспідвею, склад учасників та детальнішу інформацію буде повідомлено пізніше.

Організатори закритих клубних змагань з авторалі на серійних автомобілях "Кубок Епсілон - Авторалі 2016", презентуючи дані змагання до Дня Автомобіліста, інформують.

Авторалі за участю 25 екіпажів відбудеться в м. Рівне і перший день змагань стартуватиме 29 жовтня на майдані Театральному. 12.45 відкриття змагань в 13.00 старт першого екіпажу.

В заліку автомобілів чотири залікові групи:

1. Автомобілі з об`ємом двигуна до 1900 см. куб.

2. Автомобілі з об`ємом двигуна більше 1900 см.куб.

3. Автомобілі Електрокари.

4. Автомобілі без обмежень в складі жіночих екіпажів.

В перший день змагань екіпажи стартуватимуть в 7-ми ДЗ( дорожні змагання),які відбудуться в районі масиву "Щасливе" на автодромі автотранспортного технікуму, МОТОТРЕЦІ та ТРЦ " Чайка". Фініш першого екіпажу та ДЗ 6-7 відбудуться на ТРЦ " Чайка" о 16 годині. 

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 1311 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти