Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 16 » Австралія відкриває карти на SPBC
18:50
Австралія відкриває карти на SPBC

 Початок Speedway Best Pairs Cup у Торуні - це вже традиція. Зірки світового спідвею приїдуть на МотоАрену, щоб 28 березня виступити у перших офіційних змаганнях 2015 року.

 

       Багато експертів стверджує, що Speedway Best Pairs Cup може зібрати найкращих гонщиків світу на одній арені. Всі країни, які виступатимуть, будуть мати найсильніші склади, що гарантує дуже цікаві змагання. Зірками фіналу у Торуні безперечно будуть чемпіони світу Грег Хенкок (1997, 2011, 2014), Нікі Педерсен (2003, 2007, 2008) та Кріс Холдер (2012). За найвижчу сходинку також повинні поборотися росіяни на чолі з чемпіоном Європи Емілем Сайфутдіновим (2014).

      За перемогу побореться також збірна Польщі. Тренер Марек Цешляк у свій склад включив віце-чемпіона світу Кшиштофа Каспчака (2014) та дворазового віце-чемпіона світу Ярослава Хампеля (2010, 2013). До цієї двійки приєднався Пьотр Павліцкі - чемпіон світу серед юніорів (2014).

    - Мені дуже приємно, що мене запросили взяти участь у цих змаганнях. Звісно ж, постараюся викластися для Польщі на 100 відсотків. Уже відомо, що у турнірі ми виступимо у найсильнішому складі, і я можу запевнити вас, що ми зробимо все щоб, забрати кубок в австралійців - розповів Кшиштоф Каспчак.

    Рівень поляків признає також один з найбільше титулованих спідвеїстів в історії датчанин Ханс Нільсен.   - Звісно ж, перший фінал у Польщі буде дуже важким, бо з впевненістю фаворитами на своєму треку будуть польські спортсмени - розповів Ніельсен.

   Минулого року у Торуні перемогу здобули австралійці, які і виграли весь турнір Speedway Best Pairs Cup. Вони свій склад на турнір оголосили останніми. Команду менеджера Марка Лемона будуть представляти Кріс ХолдерДжейсон Дойл та Трой Батчелор.

   У порівняні з минулими роками, змінилася формула розіграння турніру. Тепер спортсмени будуть їздити по старій схемі: за перше місце - 3 пункти, за друге - 2, за третє - 1, за четверте - 0. Пункти за турнір залишаються в силі (10,8,6,4,3,2,1). Чемпіоном стане команда, яка за три турніри назбирає найбільше пунктів.

   Призовий фонд SPBC - 900 тис. польських злотих.

 

Подані склади:

Латвія:

1. Анджей Лебєдєв
2. Кьястас Пуоджукс
3. Максим Богданов


Росія:

1. Еміль Сайфутдінов
2. Григорій Лагута
3. Артем Лагута


Данія:

1. Нікі Педерсен
2. Нільс-Крістіан Іверсен
3. ???


Швеція:

1. Андреас Йонссон
2. Томас Х. Йонассон
3. Антоніо Ліндбак

 

США: 

1. Грег Хенкок
2. Джино Манзарез
3. ???

 

Австралія:

1. Кріс Холдер
2. Джейсон Дойл
3. Трой Батчелор

 

Польща:

1. Кшиштоф Каспчак
2. Ярослав Хампель
3. Пшемислав Павліцкі

 

Джерело: sportowefakty.pl

Юрій Мушинський

Категорія: Інші види спідвею |
 
Переглядів: 549 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти