Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июль » 15 » АВСТРАЛІЯ ТА ШВЕЦІЯ - У ФІНАЛІ !
01:17
АВСТРАЛІЯ ТА ШВЕЦІЯ - У ФІНАЛІ !
Перед стартом цієї гонки саме австралійців та шведів називали фаворитами плей-офф. Хоча були й ті, хто очікував сюрпризу від російської команди, яку підсилили Еміль Сайфутдінов та Григорій Лагута. Та сенсації не сталось. Еміль провів гонку на високому рівні, а ось у виконанні Григорія стабільною гонку не назвеш.
 
   "Один в полі не воїн..." Це й продемонстрували команди Австралії та Швеції. Якщо у росіян з британцями таких лідерів було по одному, то у австралійців та шведів - мінімум вдвічі більше, що в такій гонці вже є вагомою перевагою.
 
  ПОЗАЇЗДНО:
  
  1. Йонссон, Харріс, Уатт, Лагута
 
 Григорій Лагута впевнено стартував, проте Андреас Йонссон провів прекрасну атаку в другому віражі першого кола, випередивши росіянина. На 2 колі боротьбу за другу позицію між Харрісом та Лагутою виграє британець. Падіння росіянина продовжується, і на останньому колі він допускає помилку в повороті, подарувавши одне очко Уатту.
 
  2. Холдер, Сайфутдінов, Ліндгрен, Баркер(д)
 
 Кріс Холдер виграє старт з четвертої доріжки і користуючись боротьбою Сайфутдінова та Баркера за другу позицію зумів відірватись на безпечну відстань, здобувши впевнену перемогу. Еміль як не намагався дістати австралійця, та всі його намагання були марними. По закінченні заїзду судді зняли очко у Бена Баркера за заїзд за бокову лінію двома колесами під час проходження віражу.
 
  3. Батчелор, Поважний, Ліндбак, Бріджер
 
 Трой Батчелор виграє старт, а ось Роман Поважний з четвертої позиції виходить на другу,прекрасно вийшовши з першого віражу. Третім виходить Антоніо Ліндбак, не пропустивши вперед Бріджера. Саме в такому порядку спортсмени і фінішують у заїзді.
 
  4. Давідсон, Уард, Кеннетт, Гізатуллін
 
 Давідссон виграє старт, Дарсі Уард намагався не відпускати свого візаві, та захопившись атакою шведа, ледь не втратив контроль над своїм мотоциклом. Та цим не скористався Кеннетт, який по закінченні першого кола "скинув" з хвоста Гізатулліна і впевнено привіз одне очко в копілку своєї команди.
 
  5. Йонассон, Крамп, Воффінден, Гафуров
 
 Невдалий старт Рената Гафурова. Швед Йонассон першим виходить з першого віража, а Таі Воффінден несподівано залишає позаду себе Крампа. Лише на третьому колі австралійцю вдається випередити британця і відразу перейти до атаки Йонассона, проте Джейсону не вистачило дистанції.
 
  6. Ліндбак, Уатт, Кеннетт, Гафуров
 
 Антоніо Ліндбак виграє старт, Дейві Уатт після невдалого старту на другому колі проходить Гафурова. Едвард Кеннетт безнадійно позаду, проте після фінішу заїзду судді віддають одне очко саме британцю, так як Ренат Гафуров виїхав під час проходження доріжки за бокову лінію.
 
  7. Лагута, Холдер, Давідссон, Воффінден
 
 І в цьому заїзді все вирішив старт.
 
  8. Сайфутдінов, Батчелор, Харріс, Йонассон
 
 Впевнена перемога Еміля і невдалий виступ шведа Йонассона дещо наблизили росіян до лідерів. Кріс Харріс атакував на протязі всього заїзду Троя Батчелора, проте австралієць втримався на другій позиції.
 
  9. Баркер, Уард, Йонссон, Поважний(п/в)
 
 Дарсі Уард виграв старт, а ось боротьба за другу позицію між Поважним та Йонссоном завершилась падінням останнього. Перезаїзд без росіянина несподівано виграє молодий Бен Баркер. Уард та Йонссон на початку заїзду вели боротьбу за друге місце, і лише на останньому колі австралієць спробував пресингувати британця, проте безрезультатно.
 
10. Крамп, Ліндгрен, Гізатуллін, Бріджер(д)
 
 Впевнений старт Крампа з четвертої доріжки, боротьба Ліндгрена і Гізатулліна завершується перемогою шведа, проте Крамп був уже далеко попереду. Дефект мотоцикла на третьому колі у Бріджера.
 
 Після десяти заїздів ситуація наступна:
 
 Австралія   -   22
 
 Швеція   -   17
 
 Росія   -   11
 
 Великобританія   -   10
 
11. Сайфутдінов, Харріс(4!), Уатт, Давідссон
 
 Кріс Харріс в ролі джокера. Після старту судді зупиняють заїзд по причині нерівного старту. Перезаїзд виграє Еміль Сайфутдінов. Харріс невдало стартував, але після виходу з другого віража першого заїзду впевнено "прописався" на другій позиції.
 
12. Холдер, Йонассон, Поважний, Кеннетт
 
 Перший суперзаїзд! Поважний виграє стат, а ось Холдер, Йонассон і Кеннетт ведуть неймовірну боротьбу за друге місце, яку виграє Холдер. Кеннетт та Йонассон ніяк не можуть виявити кращого між собою, а тим часом Кріс Холдер впритул наплизився до росіянина, і на початку третього кола проходить Поважного. Відразу після цього на РоПу насідає Йонассон, і уже в наступному віражі ще й швед "обїхав" Романа!!!
 
13. Йонссон, Батчелор, Воффінден, Гізатуллін
 
 Заїзд запам'ятався лише проривом Троя Батчелора по виході з першого віража, коли він проскочив між Воффінденом та Гізатулліним.
 
14. Харріс, Уард, Ліндгрен, Гафуров(д)
 
 Другий суперзаїзд дня! Вдалий старт Уарда, однак на виході з повороту Дарсі ледь втримує рівновагу, чим відразу скористались Харріс та Ліндгрен. На другому колі австралієць надздоганяє лідерів, і йому вдається пройти шведа і відразу "взятися" за британця. Однак Харріс вдало відбиває атаки Уарда. Дефект Гафурова на третьому колі.
 
15. Крамп, Ліндбак, Баркер, Лагута
 
 Без боротьби.
 
16. Воффінден, Поважний, Уатт, Ліндгрен(в)
 
 Дейві Уард проскочив першим віраж після старту, а ось трійка, яка була позаду, поділити доріжку не змогла. В підсумку, після контаку між Ліндгреном та Воффінденом все завершилось падінням останнього. Поважний уже не міг зреагувати на британця, і буквально "перелетів" через лежачий уже мотоцикл Воффіндена. На щастя, все обійшлось без травм, хоча і виглядало падіння росіянина досить загрозливо. В перезаїзді без шведа перемогу здобув Воффінден, впевнено провівши увесь заїзд. На четвертому колі Поважного атакував Уатт, та росіянин з цим натиском впорався.
 
17. Ліндбак, Харріс, Холдер, Лагута(сх)
 
 Знову все вирішив старт... Черговий невдалий заїзд Григорія Лагути.
 
18. Батчелор, Баркер, Давідссон, Поважний
 
 ...і тут старт був на першому плані... Росіяни знову без очок.
 
19. Лагута, Уард, Бріджер, Йонассон
 
 Нарешті "поїхав" Лагута! Для цього йому знадобився запасний мотоцикл. Добрий старт росіянина та британця Бріджера, однак на третьому колі Уард все-таки випереджає останнього. Йонассон півтора кола пресингує Бріджера, та пройти його не вдається.
 
20. Йонссон, Сайфутдінов, Крамп, Кеннетт
 
 Йонссон від самого старту захоплює лідерство, Сайфутдінов другий, а ось Крамп лише четвертий. Джейсон на третьому колі проходить британця, а на останньому віражі Еміль ледь не проходить шведа.
 
 Перед останньою серією заїздів:
 
 Австралія   -   41
 
 Швеція   -   32
 
 Великобританія   -   27
 
 Росія   -   22
 
21. Сайфутдінов(6!), Йонассон, Уатт, Баркер
 
 Сильний старт Йонассона, проте на виході з віража Сайфутдінов захоплює лідерство і до кінця заїзду лише нарощує свою перевагу. Баркер фінішує четвертим - отже, Росія обходить Великобританію, оскільки Еміль виступав у ролі джокера.
 
22. Йонссон(6!), Холдер, Воффінден, Гафуров(д)
 
 І в наступному заїзді джокер спрацював на всі 100%. Андреас Йонссон виграє боротьбу на старті у Холдера. На другому колі Воффінден обходить Гафурова, який почав раптом зупинятись. Черговий дефект у російській команді.
 
23. Батчелор, Лагута, Ліндгрен, Кеннетт
 
 Григорій Лагута добре стартував, та обійти австралійця йому не судилось.
 
24. Сайфутдінов, Ліндбак, Уард, Воффінден
 
 Суперзаїзд номер три! Нерівний старт. Перезаїзд розпочався з боротьби між Сайфутдіновим, Ліндбаком та Уардом. Два перших кола усі фаворити пройшли слідом, а ось третє запам'яталось тим, що Ліндбак і Уард обмінювались позиціями аж чотири(!) рази!!! У підсумку, перевага на фініші Антоніо Ліндбака над австралійцем склала декілька сантиметрів.
 
25. Крамп, Харріс, Давідссон, Поважний(д)
 
 Впевнений старт Крампа, Харріс з четвертої позиції виходить на другу. Ще один дефект у Поважного.
 
 Підсумкові результати:
 
 
Австралія   51
 
 
1. Дейві Уатт   -   6 (1,2,1,1,1)
 
2. Кріс Холдер   -   11 (3,2,3,1,2)
 
3. Трой Батчелор   -   13 (3,2,2,3,3)
 
4. Дарсі Уард   -   9 (2,2,2,2,1)
 
5. Джейсон Крамп   -   12 (2,3,3,1,3)
 
 
 
 Швеція   44
 
 
1. Андреас Йонссон   -   16 (3,1,3,3,6!)
 
2. Фредрік Ліндгрен   -   4 (0,2,1,в,1)
 
3. Антоніо Ліндбак   -   11 (1,3,2,3,2)
 
4. Йонас Давідссон   -   6 (3,1,0,1,1)
 
5. Томас Х. Йонассон   -   7 (3,0,2,0,2)
 
 
 
 Росія   33
 
 
1. Григорій Лагута   -   8 (0,3,0,д,3,2)
 
2. Еміль Сайфутдінов   -   19 (2,3,3,2,6!,3)
 
3. Роман Поважний   -   5 (2,в,1,2,0,д)
 
4. Денис Гізатуллін   -   1 (0,1,0,-,-)
 
5. Ренат Гафуров   -   0 (0,в,д,-,д)
 
 
 
Великобританія   30
 
 
1. Кріс Харріс   -   14 (2,1,4!,3,2,2)
 
2. Бен Баркер   -   7 (1,3,1,2,0)
 
3. Льюїс Бріджер   -   1 (в,д,-,1,-)
 
4. Едвард Кеннетт   -   2 (1,1,0,0,0)
 
5. Таі Воффінден   -   6 (1,0,1,3,1,0)
 
 
   Фінал відбудеться у суботу, 16 липня в Гожуві. Початок змагань о 20:00.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Інші види спідвею |
 
Переглядів: 835 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти