Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Сентябрь » 28 » АРТЕМ ВОДЯКОВ: "СЕЗОН ДЛЯ МЕНЕ ЗАВЕРШЕНИЙ"
12:54
АРТЕМ ВОДЯКОВ: "СЕЗОН ДЛЯ МЕНЕ ЗАВЕРШЕНИЙ"
   Артем Водяков зазнав серйозної травми під час змагань командного чемпіонату Росії серед юніорів у Балаково. Не зважаючи на падіння в дебюті гонки він не підвів команду, і допоміг тольтятинцям вибороти звання віце-чемпіонів.
 
 
  - "У четвертому заїзді відбулось зіткнення з Володею Бородуліним на виході з віража. Перед перезаїздом мені вкололи обезболіюче, завдяки якому я зміг довести гонку до завершення. Приємно, що здобули срібло, оскільки боротись за золото з "Турбіною" в Балаково дуже важко. Після гонки виявилось, що у мене перелом ключиці. Сезон для мене завершений", - сказав Артем.
 
 
   Не забув Водяков і про вболівальників:
 
 
  - "Хочу подякувати всім тим, хто мене підтримував у цьому році. Для мене цей сезон був дуже важливий, оскільки я повернувся у змагання після вимушеної дворічної перерви. Також хочу сказати, що дуже багато людей шукають мене у соціальній мережі "Vkontakte". Мене там немає, я завжди відкритий для спілкування зі всіма на сторінках "Facebook", де я буваю регулярно. Ще раз дякую за підтримку. Сподіваюся, що наступний сезон буде більш вдалий, ніж цей".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 1360 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.8/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти