Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Март » 22 » АРЕНА "ВЕСТЕРН СПРІНГС"
08:10
АРЕНА "ВЕСТЕРН СПРІНГС"
    Лише одна доба залишилась до офіційного старту спідвейного сезону 2013 року. Вболівальники по всьому світі з нетерпінням очікують на старт першого етапу Гран-Прі в Окленді. Арена "Вестерн Спрінгс" вдруге в історії прийматиме змагання такого рівня.

   Окленд - найбільше місто Нової Зеландії за розмірами і кількістю населення. Тут мешкає один мільйон триста тисяч громадян, що складає майже 1/3 від усього населення країни. Великий Окленд поділяється на чотири частини (Окленд-Сіті, Норт-Шор-Сіті, Манукау-Сіті, Уайтакер-Сіті), а також три райони (Папакура, Родні і Франклін). Розташований Окленд між Тасмановим морем і Тихим океаном. Є в місті і навколо нього багато річок та озер, які з'єднують його декілька мостів, найвідомішим з яких є Оклендський міст. Він перетинає бухту Уайтемата в західній частині Центрального Окленда. Кліматичні умови в окремих районах міста можуть значно відрізнятись, оскільки дуже близько до Окленда розташовані гори та океан. Погода тут змінюється дуже швидко. Місцеві жителі досить часто жартують з приїзжими гостями: "Якщо Вам не подобається погода, зачекайте 10 хвилин!"


   Арена "Вестерн Спрінгс" розташована у західній частині міста. Останнім часом на ній проходить від десяти до п'ятнадцяти спідвейних змагань в рік - від листопада до березня, хоча раніше їх нараховувалось до двадцяти п'яти. Все через судові звернення і позови місцевих багатіїв, яким цей вид спорту якимось чином заважає у розвитку їхнього бізнесу. Проте віддані вболівальники спідвею тут є, і регулярно на трибунах під час змагань збирається близько п'ятнадцяти тисяч глядачів з тридцяти можливих, які вміщує ця арена під час спортивних змагань. 

   "Вестерн Спрінгс"

 - довжина - 413 м.

 - ширина на прямих - 10 м.

 - ширина у віражах - 16 м.

       




О. Кульбаченко



 
Переглядів: 992 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти