Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Сентябрь » 4 » Анонс гонки Полонія Бидгощ-Фалубаз Зелена Гура
18:20
Анонс гонки Полонія Бидгощ-Фалубаз Зелена Гура
В найближчу неділю на польських треках будуть розіграні перші півфінальні матчі CenterNet Mobile Спідвей Екстраліги. В Бидгощі сенсаційний півфіналіст Полонія зустрінеться з клубом Фалубаз Зелена Гура, котрий бажає досягти найвищої цілі.
 Ще не вщухли емоції від минулої неділі, коли до останнього заїзду останнього матчу не була відома доля команд, що боролись за потрапляння до головної четвірки розіграшу Спідвей Екстраліги, а вже в найближчу неділю буде можливість захоплюватись півфінальними поєдинками. Недооцінена перед сезоном Полонія Бидгощ прийматиме на своїй доріжці фаворита- Фалубаз Зелена Гура. Бидгощани своїм потраплянням до грона клубів, що борються за медалі, створили велику несподіванку. Чи їх сон буде тривати й надалі і команда пройде до Великого Фіналу?
 В передсезонних роздумах команда Фалубаз Зелена Гура визначалась, як один із фаворитів цьогорічних розіграшів. В цьому нема нічого дивного, якщо прийняти до уваги той факт, що зеленогурчани минулого сезону вибороли бронзові медалі, а перед цьогорічними змаганнями не зазнали жодних послаблень складу. І в ролі фаворита вони впевнено і закономірно пройшли до шістки лідерів, а потім і до  грона команд, котрі безпосередньо розіграють між собою розподіл медалей. Їх недільний суперник- Полонія Бидгощ- знаходився в зовсім іншій ситуації. Команда після річного спаду до нижчої ліги повернулась до класу Екстраліги, але перед сезоном підсилилась лише гонщиками, що виступали в першій лізі.  Більшість спеціалістів прогнозували Полонії швидкий виліт, що підтверджували також результати команди в першій частині чемпіонату. На щастя бидгощани спромоглись змобілізуватись на стільки, щоб забронювати собі місце в шістці лідерів Спідвей Екстраліги, що гарантує утримання в найвищій лізі. В першій фазі плей-офф  полоністи створили , мабуть, найбільшу несподіванку, кваліфікувавшись до головної четвірки, як « щасливий програвший». Досить сказати, що  до півфіналів не потрапили минулорічний віце-чемпіон і фаворит цьогорічних розіграшів Унія Лєшно, а також Сталь Гожув, що виступає в сильному складі.

В найближчу неділю команди із Зеленої Гури та Бидгощі зустрінуться в першому півфінальному поєдинку на доріжці Полонії. Гості мріють про спокійний вихід до фіналу і не можуть дозволити собі  програш з великим рахунком в Бидгощі. У першому цьогорічному матчі між командами зеленогурчани програли бидгощанам всього 43:47 і на  такий результат, напевно, погодились би цього разу без вагань. Тим більше, що у вівторок у шведській лізі травмувався Пьотр Протасєвіч і його старт в недільному матчі до кінця буде стояти під знаком питання.

Якщо «ПеПе» не буде спроможний стартувати, тоді тренер Пьотр Жито зможе скористатись на його місці « заміною гонщика». Крім Протасєвіча про силу «Мотомиші» свідчить сильний місцевий склад- Гжегож Валасек, Рафал Добруцкі, талановитий юніор Гжегож Зенгота та цьогорічний чемпіон Польщі серед юніорів Патрик Дудек. Якщо легіонери Фредрік Ліндгрен і Нільс Крістіан Іверсен проїдуть на належному рівні, то зеленогурська дружина зможе виграти з великою перевагою в кожного суперника. Як буде цього разу в Бидгощі?
Господарі підходять до недільного матчу спокійно. Цьогорічний план, яким було утримання в найвищій лізі, вже виконаний. Додатково, створили велику несподіванку, пройшовши до півфіналу Спідвей Екстраліги. Кожне наступне досягнення буде великим успіхом Полонії, а при таких установках можливі чергові несподіванки. Для бидгощан поєдинок буде питанням престижу, так як два роки тому, власне, із зеленогурчанами боролись за утримання в найвищій лізі, програвши за результатами двох матчів і залишивши лави Екстраліги. Чи візьме Полонія реванш цього разу? Традиційно силу бидгощан будуть складати капітан Андреас Йонссон та Еміль Сайфутдінов. Важливі пункти повинні здобувати також Антоніо Ліндбак та Кшиштоф Бучковскі, котрі виступають щоразу краще. Скоріш за все, після перерви в декілька матчів до складу Полонії повернеться Йонас Давідссон, котрий  останнього часу інвестував в техніку і щоразу краще виступає в шведській та англійській лігах. Останнє місце дорослого гонщика займе хтось із двійки Томаш Хжановскі- Марцін Єнджеєвскі. Не можна також забувати про вихованця Полонії Шимона Возняка, котрий під час Дербі Помор`я  в Бидгощі спромігся виграти свій перший заїзд в лізі, перемігши не кого-небудь, а самого Кріса Холдера.
Недільний матч в Бидгощі розпочнеться о 19:00(за київським часом), а судити його буде Пьотр Ліс з Любліна. Пряму трансляцію гонки покаже польський канал TVP Sport.

Заявлені склади команд:

Фалубаз Зелена Гура:
1. Piotr Protasiewicz
2. Niels Kristian Iversen
3. Grzegorz Walasek
4. Fredrik Lindgren
5. Rafał Dobrucki
6. Patryk Dudek
7. (Grzegorz Zengota)

Полонія Бидгощ:
9. Andreas Jonsson
10. Damian Adamczak
11. Antonio Lindbäck
12. Krzysztof Buczkowski
13. Jonas Davidsson
14. Szymon Woźniak
15. (Еміль Сайфутдінов)

www.sportowefakty.pl


 
Переглядів: 1056 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти