Переклад

Статистика




Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Июль » 19 » Анджей Лебедєв: "До Гран-Прі Латвії буду в формі!"
22:30
Анджей Лебедєв: "До Гран-Прі Латвії буду в формі!"
   Про Командний Кубок світу...

  - "Мій основний двигун в даний момент знаходиться на ремонті, а до тих двигунів, які були в наявності, ніяк не міг підібрати відповідні налаштування. З себе провини не знімаю, можливо, я ще не готовий до таких відповідальних змагань. Проте якби в мене була відповідна техніка, результати мали бути кращими. Загалом, гонка рейс-офф видалася дуже видовищною і напруженою. Команди їхали "очко в очко", що не давало змоги виставити "джокера". Всі йшли приблизно рівно. Австралійці свою перемогу вибороли лише в останній серії гонки, і саме цей факт зробив цю гонку такою напруженою і цікавою..."

   Про команду Латвії...

  - "Відверто кажучи, помітно, що наша команда прогресує. Ми уже практично на рівних можемо боротися з такими суперниками, як Австралія чи Великобританія. Гадаю, наступного року будемо боротися у півфіналі за першу сходинку, щоб напряму потрапити до фіналу..."

   Про особистий чемпіонат світу серед юніорів...

  - "Як я уже говорив, основний двигун в ремонті, та уже зовсім скоро мені його повернуть і, сподіваюся, зможу поборотись за нагороди в особистій першості світу серед юніорів..."

   Про Гран-Прі Латвії...

  - "Мені відомо, що точно виступатиму на Гран-Прі Латвії в Даугавпілсі по "дикій картці". Перш за все потрібно належним чином підготуватися до цих змагань. Звичайно, буду боротися за кожне очко. Своїм завданням ставлю потрапляння до півфіналу, а там спробую вибороти путівку і в фінал. Хочу довести, що можу боротися і перемагати будь-кого..."








      
 
Переглядів: 913 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти