Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Август » 1 » АНДРІЙ СІНЬКОВСЬКИЙ: "ДЯКУЄМО ГЕННАДІЮ БУГАЄНКУ"
23:12
АНДРІЙ СІНЬКОВСЬКИЙ: "ДЯКУЄМО ГЕННАДІЮ БУГАЄНКУ"

   Як повідомлялось уже на нашому сайті, юний червоноградець Дмитро Мостовик підписав контракт з клубом ЖКС "Островія" Острув, який є одним з лідерів Польської Ліги Спідвею, а тренує його знаменитий Марек Цешлак. Прокоментував цю подію для наших читачів наставник Дмитра - Андрій Сіньковський:

 

 - "Звісно, ми дуже задоволені! Цього б не було, якби не одна людина - Геннадій Бугаєнко. Саме завдяки йому ми добилися такого успіху. Він дуже багато уже зробив як для Дмитра, так і для всього українського спідвею. Маємо надію, що Діма зможе добитися хороших результатів. Поки-що цей крок - це лише початок. Ми не будемо зупинятись на досягненому!".

 

   Варто зазначити, що уже незабаром Діма проведе чергові тренування в Польші. Хтозна, можливо, це його шанс ще цього року спробувати закріпитись в команді знаменитого "Лисого"? Як би там не було, та усі ми йому від щирого серця цього бажаємо, і будемо тримати кулаки за те, щоб цей крок став одним з перших до еліти світового спідвею!

 

   О.Кульбаченко

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 835 | Додав: jktu86 | Теги: Геннадій Бугаєнко, Дмитро Мостовик, Островія Острув, Андрій Сіньковський, Марек Цешлак | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти