Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июль » 15 » АНДРІЙ САВІН: "НЕ ВИКОРИСТАЛИ СВІЙ ОСТАННІЙ ШАНС"
19:48
АНДРІЙ САВІН: "НЕ ВИКОРИСТАЛИ СВІЙ ОСТАННІЙ ШАНС"
Збірна Росії заняла третє місце в плей-офф Командного Кубку Світу, і на цьому завершила свої виступи на цьому турнірі. Вболівальники російської команди цей результат сприйняли по-різному. Одні говорять, що результат непоганий, інші - що можна було б і краще виступити. Підсумки сезону для збірної підвів Андрій Савін, заступник голови трекової комісії МФР.
 
 "Враховуючи, що в Гожуві до складу збірної Росії долучились Еміль Сайфутдінов і Григорій Лагута, наша команда виглядала сильніше, ніж в Кінг'с Лінні. Однак, будь вони навіть в Англії, все одно на попадання до фіналу з першого місця сподіватись було б марно. Тому плей-офф для нас був останнім шансом, де потрібно було бути як мінімум другими".
 
 "Пригадуєте, що під час останнього свого заїзду в Кінг'с Лінні у Рената Гафурова заклинив бойовий мотор. За два дні, враховуючи далекий переліт з Великобританії до Польші, нічого зробити не вдалося і технічні проблеми не позволили Гафурову гідно виступити у Польші. Також вважаю, що рішення арбітра гонки плей-офф Джима Лоуренса виключити Поважного в одному з заїздів було помилковим. Це неодмінно наклало свій слід на виступі Романа. Також замість Дениса Гізатулліна планувався виступ Артема Лагути, проте він не встигав прилетіти на гонку, оскільки в даний момент перебував у Владикавказі. Тож у нас залишились лише два конкурентноспроможні гонщики - Еміль Сайфутдінов та Григорій Лагута, які можуть нав'язати боротьбу і перемагати будь-яких суперників. Та гонку такого рівня двома спортсменами виграти не реально. Нам не вдалось використати свій останній шанс".
 
 "Все ж я вважаю, що цей сезон для збірної не був проведений дарма. Ми підтвердили своє перебування в еліті світового спідвею. Росія зайняла п'яте місце і з кожним роком з нашою командою починають рахуватись все більше, бачучи в особі нашої збірної серйозного конкурента. Також цей Кубок Світу продемонстрував, що необхідно змінювати деякі моменти в процесі комплектування і підготовки збірної до фінальних змагань".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Інші види спідвею |
 
Переглядів: 826 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти