Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Декабрь » 18 » Андрій Карпов у Ванді Краків!
16:32
Андрій Карпов у Ванді Краків!

   У середу команда Спідвей Ванда Краків була офіційно запрошена до польської ліги спідвею, а вже у четвер керівники клубу домовилися з українцем про співпрацю на наступний сезон.

 

   Вже після  завершення змагань другої польської ліги спідвею краківяни повідомили, що у команді залишаться Кеннет ХансенКароль Баран та Рафал Трояновські. Датчанин підписав контракт на два роки, а поляки лише погодилися на умови.

    Тільки в середу Спідвей Ванда отримала офіційне запрошення до польської ліги спідвею, але керівники були вже готові. – Щоправда, трансфери розпочнуться з 19 грудня, однак, вболівальники у Польщі могли  вже від давна спостерігати, які гонщики, в яких командах будуть виступати на наступний рік – розповів Павел Саджіковські.

    Ці слова знайшли відображення вже у четвер - краківяни офіційно повідомили, що новим спортсменом у їхній команді стане Андрій Карпов. Українець у польській лізі показав себе ще у 2004 році, коли представляв команду СКА Львів. Пізніше виступав за команди з РівногоЖешуваГданськаГнєзнаРибніка, а від 2012 року представляв ГКМ Грудзьондз. У цьому сезоні він виступив у шістнадцяти матчах за ГКМ, в яких показав середньо-заїздний показник 1.724.пункта.

    Прізвища наступних спідвеїстів краківського клубу мають бути представлені у наступні дні. У п’ятницю Спідвей Ванда має представити нового юніора, який має підписати контракт з клубом на два роки. 

 

Джерело: sportowefakty.pl

Юрій Мушинський

Категорія: І Польська ліга |
 
Переглядів: 821 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 3.6/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти