Переклад

Статистика




Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Август » 2 » Андрій Карпов не хоче повертатися до першої ліги
14:30
Андрій Карпов не хоче повертатися до першої ліги

  Андрій Карпов зізнається, що рішення про потрапляння до екстралігового Фалубазу, було для нього пострілом у десятку. Українцю тепер не хочеться думати про повернення до першої ліги спідвею.

     Колишній гонщик Ванди Краків, отримав можливість виступати в Екстралізі. Поки що, Андрій Карпов віддячує добрими результатами, своєму новому клубу – Фалубазу Зелена Гура. У цьому сезоні після десяти розіграних матчів, має середньо-заїздну 1,540.

 -   Не знаю, чи це правильне твердження, що я є відкриттям сезону, чи то не за великі слова.  Я просто  стараюся виконувати як найкраще свою роботу, та задоволений зі своїх результатів.  Виступаю в основному складі від початку сезону, і це не може не радувати. Не маю сумнівів, що зимою я зробив крок у перед, коли підписав контракт з цим клубом – розповів Карпов.

      Українець зробив відважний крок, переходячи до Екстраліги. – Я зважився на це, і ні в якому випадку про це не жалію, як на разі видно, що я можу їздити в Екстралізі. І не можу уявити, що мав би, повернутися до першої ліги. Я підписав контракт з цим клубом на два роки. Добре мені в ньому, і хотів би їздити у наступному сезоні. – додав Андрій.

     Також, Андрій Карпов прокоментував зустріч, яка мала відбутися у неділю між Унією Лєшно та Фалубазом Зеленою Гурою. – Думаю, що було прийняте правильне рішення. Не було сенсу проводити змагання в таких умовах, тим паче, що вже була пізня година. Приїдемо до Лєшна іншого разу, розраховуючи на хороший результат. – підсумував Карпов.

Переклад: Юрій "YuriyMushyn" Мушинський

Джерело: sportowefakty.wp.pl

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 761 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти