Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 25 » Андрій Карпов: "Хочу повернути форму минулого сезону"
18:12
Андрій Карпов: "Хочу повернути форму минулого сезону"

   Червоноградець Андрій Карпов цього року захищає кольори краківської "Ванди". Незважаючи на незадовільний результат своєї команди в першому матчі першості, українець вірить, що все налагодиться, і першим кроком до цього стане домашня зустріч у неділю проти даугавпілського "Локомотива".

 

   В минулу неділю Андрій взяв участь в товариському матчі між збірною Польші та командою слов'ян. На думку гонщика, особистий результат мав бути б кращим: 

 

 - "Мав деякі проблеми. Це були дуже емоційні і цікаві змагання, які мені дуже сподобалися. Однак, пунктів міг привезти більше. Колись давніше виступав у Кросно. Проте, вже й не згадаю, коли це було... Доріжка була відмінно приготовлена. Немає такого чорного треку, як в Кросно!".

 

   Андрій досить слабо розпочав сезон в польській лізі спідвею. Він став найслабшим серед усіх "дорослих" гонщиків "Ванди" у Рибніку... 

 

 - "Не хочу повертатись до гонки в Рибніку. Там було дуже багато моїх помилок. Зараз їдемо матч з "Локомотивом" Даугавпілс. Повинні підготуватись, як слід до цієї зустрічі. Ми віримо в себе і рухаємось уперед".

 

   В попередніх роках Карпов набагато краще проводив перші лігові матчі. Так, в 2012 році він здобув 13 пунктів, в 2013 - 11, а минулого сезону - також 13 очок... 

 

 - "Весь час важко працюю. Дуже хочу повернутись до форми минулого сезону. Думаю, з кожним заїздом все повинно бути краще".

 

   sportowefakty.pl

О.Кульбаченко

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 615 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти