Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Март » 5 » Андрій Карпов: "Змушений виїхати з країни!"
16:35
Андрій Карпов: "Змушений виїхати з країни!"
  Провідний український гонщик Андрій Карпов занепокоєний ситуацією, яка зараз панує по всій території України. Тому в його найближчих планах завданням номер один є виїхати якнайшвидше разом зі своєю сім'єю до Польші...

   Про це Андрій розповів на сторінках польського інтернет-видання przegladsportowy.pl.

   Янукович і далі вважає себе президентом...

   А.Карпов: "Формально, так і є. Він не підписав свою відставку. Ситуація з Януковичем виглядає так, якби злочинця спіймали на гарячому. В даному випадку він виправдовується і говорить, що не винен, оскільки не було оголошено йому вирок і під варту його не взяли".

   Чи повинен Янукович повстати перед Гаазьким судом?

   А.Карпов: "На всі сто відсотків! Вже доведено, що він віддавав злочинні накази, які потягнули за собой смерті багатьох людей. Я не знаю, чим це все закінчиться, однак якщо не дійде до війни, в що я дуже хочу вірити, колись прийде час і на Януковича. Завершить своє життя як Каддафі та інші диктатори. Він заслуговує на це після того, як віддавав накази снайперам вбивати мирних жителів. Він і надалі розповідає, що це не він віддавав ці накази, однак всі все добре знають, як це було. Я чув, що саме він разом зі своїм сином Віктором-молодшим розробили план дій проти мирних протестувальників на Майдані".

   Чи правда, що на Україні оголошено загальну мобілізацію?

   А.Карпов: "Країна перебуває в готовності, і я побоююсь, що також можу отримати повістку. Поки-що цього не сталося, однак все може змінитися в будь-який момент. Не хочу цього і буду змушений виїхати з України. Однак, наразі з цим є проблеми. Два тижні тому польське консульство у Львові було закрите, через що відкрити візу я не зміг. Лише зараз щось зрушилося з місця, і 5 або 7 березня повинен отримати необхідні документи. Однак і це не вирішує проблему в цілому".

   Чому?

   А.Карпов: "Я не зможу спокійно сидіти на місці, поки моя сім'я перебуватиме в Червонограді. Толку з того, що я буду в безпеці, коли не знатиму, що відбувається з моєю дружиною та дитиною. Росіяни окупували весь Крим і сподіваються, що спровокують цим українську армію. А коли вибухне війна - це не буде війна Росії та України - це також буде війна Росії з США та НАТО. Чув, що війська НАТО будуть розташовані по всьому польсько-українському кордоні. Скажу чесно - те, що відбувається дуже не подобається. Вже голова болить від всього цього, ні про що інше не думається, окрім того, що відбувається. Зараз весь український народ під серйозним психологічним тиском. Немає зараз в нас життя. І не знаю, що має статися, щоб ми "віджили". Європейський Союз? Не впевнений, що і це допомогло б. Хоча, можливо".

   Віталій Кличко?

   А.Карпов: "Я не знаю. Просто не вірю політикам. Коли була помаранчева революція, також здавалось, що люди, які керували протестами, поведуть Україну в правильному напрямку. Та цього не сталось. Прийшла нова влада, яка лише тягнула гроші і довела країну до краху. Тому питання, хто був би кращим лідером нашої держави, потрібно залишити нашим журналістам і експертам. В даний момент думаю лише про сім'ю, візу, а також про переїзд до Польші. Те, що відбувається у нас, важко пережити. Хочу нормального життя. Готуюся до сезону, багато часу проводжу на мотокросі, однак події на Україні мені спокою не дають".


Ми в VK : vk.com / speedway_rivne_at_ua




Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 1923 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.3/11
Всього коментарів: 1
Написал Zhuk, 07.03.2014 Спам

Боже! Какое убожество! И этот человек говорит на украинском языке и считает себя УКРАИНЦЕМ!!! Прошу прощения...А может он не считает себя украинцем, а считает себя поляком!!! Так мы, настоящего поляка, что просидел три месяца на Майдане - видели, и слышали, как он прекрасно пел на польском языке о Небесной Сотне!!! А это - просто трусишка и паникёр! Козак??? Ху...к! Что скажет Андрей Порицкий об этом? Думаю, что Андрей просто выбросил деньги на ветер, вложив их в такое ничтожество, которое не только не ехало, как следует из - за своей патологической трусости, но и дышать на своей земле боится, перед лицом москальской нечести. Такого и поляки не примут в свою семью, потому что они - ПАТРИОТЫ! В отличии от него. Позор!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти