Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Февраль » 23 » Андреас Йонссон лідер – Швеція подала склад на SBPC в Торуні
19:43
Андреас Йонссон лідер – Швеція подала склад на SBPC в Торуні

    У понеділок став відомий склад збірної Швеції на турнір Speedway Best Pairs Cup, котрий наближається великими кроками та відбудеться 28 березня цього року на торунській Мото-Арені. 

 

   У команді «трьох корон» стартуватимуть Андреас Йонссон, Томаc. Х. Йонассон, а запасним, під час турніру на Мото-Арені, буде Антоніо Ліндбак. Щоправда у минулому сезоні шведи зайняли лише п’яте місце. Але декларують, що зроблять все можливе, щоб повернутись до найкращих років скандинавського спідвею та поборотись за одне з місць у першій трійці Speedway Best Pairs Cup 2015 року. У цьому має допомогти новий менеджер збірної Морган Андерссон
   - Я у цьому спорті все своє життя і знаю гонщиків досить добре. Андреас Йонссон був одним з тих осіб, які умовляли мене до цієї роботи, у зв’язку з чим я й вирішив стати менеджером збірної та зробити щось для шведського спідвею. – розповів Морган Андерссон.
   Швеція вже четверта країна, яка подала свій склад на цьогорічний цикл Speedway Best Pairs Cup, який розпочнеться 28 березня. Найбільш досвідченим спортсменом серед блакитно-золотих буде Андреас Йонссон. Особистий чемпіон світу серед юніорів з 2000 року був єдиним гонщиком збірної Швеції, який поїхав у всіх трьох раундах минулорічного циклу. Здобувши 38 пунктів він став четвертим серед найуспішніших гонщиків минулорічного циклу. 
   - Якщо говорити про 2014 рік, то ті турніри не були для нас найкращими, оскільки не такого результату ми всі очікували і очевидно, що трохи розчаровані. Але, мусимо пам’ятати, що там були найкращі гонщики світу, найкращі пари світу і турніри були справді важкими. Це не так просто, коли не маєш свого дня. Просто не перебуваєш у формі і, власне, ми не перебували у необхідній формі. Сподіваюсь, що цього року нам вдасться зайняти краще місце. – додав Андреас Йонссон.
   У минулому році партнером Андреаса в Торуні був Антоніо Ліндбак.
Томас Х. Йонассон – це спортсмен, якому тільки виповнилось 27-м років і для якого старт на Мото-Арені буде дебютом у циклі Speedway Best Pairs Cup. Роками у Швеції очікують на наступника Тоні Рікардссона та однією з таких надій є, власне, Йонассон, який з року на рік досягає все кращих результатів. Своїм колегам по збірній знову допомагатиме Антоніо Ліндбак, який завжди непогано почувається на торунській доріжці. У минулому році виборов там 19-ть пунктів та став третім з найуспішніших гонщиків того вечора. 

 

Подані склади:

Латвія:

1. Анджей Лебєдєв
2. Кьястас Поуджукс
3. Максим Богданов


Росія:

1. Еміль Сайфутдінов
2. Григорій Лагута
3. Артем Лагута


Данія:

1. Нікі Педерсен
2. Нільс-Крістіан Іверсен
3. ???


Швеція:

1. Андреас Йонссон
2. Томас Х. Йонассон
3. Антоніо Ліндбак


Австралія:

1. ???
2. ???
3. ???


США: 

1. ???
2. ???
3. ???

 

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

Категорія: Інші види спідвею |
 
Переглядів: 578 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти