Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 5 » Андреас Йонссон є найвибагливішим гонщиком світу
12:06
Андреас Йонссон є найвибагливішим гонщиком світу

   Андреас Йонссон четвертий рік поспіль вирішує змінити свого тюнера. Таким чином швед хоче боротись за призові місця в Гран-Прі.

 

   Карл Блумфілд, Ян Андерссон, Міхаель Блікст і Ешлі Холловей - це список тюнерів, які в період з 2012 року готували мотори Андреасу Йонссону. Серед усіх учасників Гран-Прі немає жодного, хто протягом чотирьох років поспіль змінює постачальників головного для мотоцикла елемента. Все вказує на те, що шведу нарешті вдалось знайти фахівця, який розуміє його потреби. Ось що говорить з цього приводу менеджер гонщика Давід Козіол: 

 

 - "Андреас не любить чекати, коли помічає, що все йде не у потрібному напрямку. Він відразу зреагував на невдачі минулого сезону, і у нього пішли результат вверх. Саме завдяки Холловею йому вдалось за останні три етапи минулорічної серії Гран-Прі піднятись з 14-ї на 6-у позицію в класифікації і гарантувати собі місце в циклі на цей сезон. Тому і не дивує той факт, що гонщик вирішив в цьому сезоні продовжити співпрацю".

 

   Зміна тюнера є не єдиною в команді віце-чемпіона світу 2011 року. Йонссон змінив механіка, а також розпочав співпрацю з польським фізіотерапевтом. Давід Козіол:

 

 - "Взимку Андреас регулярно приїжджав до Польші один раз на тиждень, оскільки протягом декількох сезонів його турбує травмоване плече. Така співпраця з фізіотерапевтом принесла несподівано прекрасні результати і "ЕйДжі" розпочав сезон без жодних скарг на здоров'я. Андреас вирішив продовжити цю співпрацю. Це вигідно і в тому плані, що польський спеціаліст завжди буде поруч, і в будь-який момент до нього можна буде звернутися за допомогою. Йонссон дуже ретельно підготувався до сезону, і ми віримо, що йому вдасться вистрілити "в десятку", і знову піднятися на подіум генеральної класифікації Гран-Прі".

 

przegladsportowy.pl

О.Кульбаченко

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 563 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти