Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Февраль » 18 » Амбітні плани One Sport
21:45
Амбітні плани One Sport

   Організатори найвидовищніших на даний час змагань - SEC і Speedway Best Pairs Cup, фірма One Sport не зациклюється на проведенні лише двох турнірів. В планах польської фірми є втілення в життя ще двох суперпроектів. Однак, не все залежить лише від Яна Конікевіча і його команди.

 - "Маємо ще два проекти, які найближчим часом хочемо втілити в життя. Загалом, хочемо все обдумати і підготувати якнайкраще наші турніри, щоб згодом у нас була можливість маневрувати змаганнями. Хочемо і з цими проектами надовго затриматися у спідвеї. В даний момент ведемо переговори з федераціями, які також зацікавлені у наших нових проектах. Маю надію, що уже найближчими місяцями щось проясниться, і уже в наступному сезоні в календарі спідвейних змагань з'являться нові турніри", - заявив представник One Sport Карол Лейман.

   Також Лейман дещо прояснив ситуацію з етапом SEC в Тольятті:

 - "Проводимо багато переговорів. Є дві основні проблеми. Перша - це економічно-політична ситуація на світі. Друга - проблеми перетину кордону. Можливо не всі знають, але минулого року етап в Тольятті був на межі зриву, оскільки, більшість мотоциклів простояли на кордоні 32 години. Не хочеться ризикувати. Зараз очікуємо гарантій від організаторів. Провели там дві гонки, і обидві значно перевищили наші сподівання. І ми, і представники Тольятті дуже зацікавлені у позитивному вирішенні цієї проблеми".

 

О.Кульбаченко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Особисті змаганя та турніри |
 
Переглядів: 604 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти