Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Ноябрь » 17 » AK "MIR" ВИСТУПАТИМЕ В КОМАНДНОМУ КУБКУ РОСІЇ
02:50
AK "MIR" ВИСТУПАТИМЕ В КОМАНДНОМУ КУБКУ РОСІЇ
    14 листопада в Тольятті відбулась конференція представників клубів російської ліги, на якій підводились підсумки цьогорічної першості, а також обговорювались декілька питань стосовно наступного сезону. Одним з найголовніших з них було те, чи дозволять керманичі російського спідвею виступати у їхній лізі рівненському AK "MIR". Відповідь на це запитання нам надав президент клубу Сергій Григорович Пелешок, який в даний момент перебуває в дорозі додому:

   - "Все пройшло добре. Було вирішено створити командний Кубок, в якому стартуватиме шість клубів - п'ять російських і AK "MIR". Остаточну назву турнір отримає на наступному засіданні, яке відбудеться у Тольятті 20-22 грудня. В даний момент є два варіанти: "Кубок Дружби" або "Кубок Корнєєва". Змагання матимуть статус міжнародних і будуть зареєстровані і включені в календар UEM. Питання регламенту і календаря обговорюватимуться в грудні. Тоді ж буде вирішено питання з легіонерами".

суперсучасний стадіон в Тольятті в очікуванні на українців

   За декілька днів до виїзду в Тольятті Сергій Пелешок перебував у італійському місті Алонте, де зустрічався з відомим у минулому гонщиком, а тепер керівником однієї з найбільших у Європі дилерської корпорації GM Engines Джузеппе Марцотто. Ціль поїздки була домовитись з італійцями про співпрацю. Сергій Пелешок:

  - На наступний сезон ми плануємо робити свої мотори в Польщі, в майстерні Яцка Ремпали. Його тюнінг вже заробив собі достойну репутацію серед ведучіх спортсменів, яким, до речі, безеперчно, є словак Мартін Вацулік. Але у майстерні Ремпали нарешті зявляться і наші "специ" для надбання належного досвіду. Бо вони обовязково мають знати єлементарні закони і правила, на яких будуються сучасні настройки моторів в європейськім спідвеї. Тим більше, що проблем з комплектуючими запчастинами бренду GM у нас більше не буде.

з Джузеппе Марцотто

   З усього цього видно, що слова на вітер Сергій Пелешок не пускає. Ще наприкінці минулого року, коли був створений новий український спідвейний клуб, він мав намір заявитись до російської ліги. Однак тоді було дещо запізно. Він відразу поставив перед собою завдання, що в цьому році він доб'ється свого і його команда виступатиме на міжнародній арені. Однак, Росія - це далеко не межа планів Сергія Григоровича, про які він пообіцяв розповісти вболівальникам найближчим часом.












Категорія: Російська ліга |
 
Переглядів: 1796 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.9/17
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти