Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Март » 11 » А Саші Локтаєва все ще немає...
11:35
А Саші Локтаєва все ще немає...
   Практично всі польські клуби розпочали підготовку на гаревій доріжці до майбутнього сезону. Не є виключенням і чинний чемпіон - "Фалубаз" Зелена Гура. Ось тільки зібратися в повному складі на перше після зимової паузи тренування команда Рафала Добруцького не змогла по причині відсутності Олександра Локтаєва, що не надто тішить тренера і керівників клубу.

   Рафал Добруцкі не приховує своє занепокоєння тим фактом, що Саша так і не прибув у назначений час до Польші. Тим більше, що і контакту з гонщиком у нього практично немає, і він не знає, коли його підопічний приєднається до команди. Рафал Добруцкі:

 - "У нього є якісь проблеми. Протягом останнього часу він виходив на зв'язок. Клуб дуже багато зробив для того, аби Саша мав можливість нормально підготуватися до сезону. Однак, в даний момент, контакту з гонщиком практично немає. Гадаю, він повинен вирішити в стислі терміни всі свої проблеми і довести свою необхідність для нашої команди".

   В Локтаєва проблеми з візою. І, як один з варіантів, можуть бути пов'язані вони в зв'язку з останніми подіями і діяннями Російської Федерації (її президента по відношенню до України). Виникає запитання - чи не через це зараз візові проблеми в одного з найперспективніших юніорів світу? Можливо, будучи українцем цього б не було? Ніхто в жодному разі не дорікатиме гонщика за свій вибір - він народився і виріс в Росії, це його батьківщина, і він має повне право на бажання захищати її честь на міжнародній арені. Просто, можливо це рішення було помилковим, а польська сторона, як союзник України, як і решта країн світу, і на правах "доброго сусіда" принципово створює проблеми громадянам з російським паспортом? Вони також мають на це повне право...

Ми в VK : vk.com / speedway_rivne_at_ua





 
Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 736 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти