Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Февраль » 14 » А ось і перші "фе!" від гонщиків...
02:06
А ось і перші "фе!" від гонщиків...
   Нікі Педерсен: "Ми все ще очікуємо пояснень з FIM-у і офіційного підтвердження цього рішення. Очевидним є те, що це вже зовсім не смішно. Це чотири видовищні і добре оплачувані етапи, які транслюються по всьому світу на телеканалі Evrosport. Один з них має відбутися на моїй батьківщині в Хольстеді. Це рішення не є мудрим... Тим більше, я уже продав свій спонсорський пакет на чемпіонат Європи. Хто мені поверне ці кошти?".

   Дуже обурений і Андреас Йонссон, який разом зі своїм менеджером також не розуміє, чому все так відбувається:

 - "Я в шоці з функціонерів FIM... Я вважав, що після минулорічного фіналу Екстраліги (знаменита відмова торунського "Унібаксу" від матчу-відповіді в Зеленій Гурі) в спідвеї мене вже нічого не здивує. І, навіть в листопаді, після першого проголошення рішення про заборону стартувати в Гран-Прі і SEC одночасно, я сприйняв це, як жарт до дня сміху в Швеції (11 листопада)..."

   Девід Козел (менеджер Йонссона): "Коли ми дізнались про те, що Андерс виступатиме в чемпіонаті Європи, нам стало набагато легше знайти спонсорів. Я особисто розіслав пропозиції шести серйозним інвесторам з проханням про співпрацю. Троє з них, врахувавши величезну телеаудиторію SEC, відповіли позитивно. Знайти спонсорів на виступи в чемпіонаті Європи виявилось набагато простіше, ніж на польську Екстралігу. І гадки немаю, що тепер буде, і яке рішення тепер приймуть компанії, які підписали з нами контракти в розрахунку на телеаудиторію Evrosport. Навряд Андреас захоче відмовитися від участі в Гран-Прі - титул чемпіона світу все ще вважається для нього більш пріоритетним..."

   Фінансові втрати Йонссона через заборону виступати в SEC можуть скласти 100 тисяч євро...






Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 636 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти