Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Декабрь » 21 » А. КОБРІН: "ПЕРЕБУВАННЯ В АРГЕНТИНІ ДУЖЕ НЕБЕЗПЕЧНЕ ДЛЯ ГОНЩИКІВ!"
23:34
А. КОБРІН: "ПЕРЕБУВАННЯ В АРГЕНТИНІ ДУЖЕ НЕБЕЗПЕЧНЕ ДЛЯ ГОНЩИКІВ!"
   Грандіозним скандалом завершився другий етап відкритого чемпіонату Аргентини. Окрім несправедливих рішень арбітрів, також дійшло до бійки між Матеєм Кусом з Чехії та аргентинцем Лісандро Хусманом. Ну, а те, що трапилось в закритому парку після гонки, взагалі перейшло всі межі.
 
   Докладніше про ці всі події нам розповів Андрій Кобрін, який інформує нас про перебіг подій відкритого чемпіонату Аргентини безпосередньо з місця події, за що йому окрема подяка.
 
  - "Чесно кажучи, я й подумати не міг, що може таке трапитись. Група осіб, яка нараховувала близько тридцяти чоловік, без перешкод дісталася до закритого парку і відразу накинулися на Адріана Гомолскі, який декількома хвилинами раніше виграв заїзд. Коли я намагався заступитися за товариша, до мене відразу підбігла охорона треку і відтягнула мене. Адріана били ногами аж до тих пір, поки не втрутилась поліція. В одного з нападників у руках була навіть викрутка!" - говорить Андрій.
 
   А що говорять організатори гонки про цей інцидент?
 
  - А нічого не говорять, лише "Sorry, sorry"!!!
 
   Також організатори багато напутали у підсумковому протоколі...
 
  - Все просто: тут все робиться лише для того, щоб аргентинські гонщики були як можна вище у протоколах. Так, мене по незрозумілих причинах не поставили у "втішний" фінал, хоча я туди проходив. Також у великому фіналі повинен був їхати Гомолскі. Більше того, я заробив дев'ять очок, а оплатили мені лише за ... п'ять!
 
   Апеляцію подавати не пробував?
 
  - А смисл? Тут вільна країна, а я у ній гість. Хто що хоче, те і робить!
 
   А що сталося між Кусом і Хусманом?
 
  - Хусман на останній прямій дуже сильно почав "підрізати" Куса, і чех змушений був з'їхати аж на траву, що було дуже небезпечно в плані безпеки чеха. Ну, тут і здали нерви у Матея. Він вдарив два рази аргентинця.
 
   І що буде з Кусом?
 
  - Здається, його достроково дискваліфікували до кінця чемпіонату.
 
   Що робитимеш далі після цих усіх подій?
 
  - Завтра усі гонщики, які приїхали з Європи, зберуться для того, щоб вирішити: залишатись тут чи ні. Відверто кажучи, перебування у цій країні тепер дуже небезпечне для гонщиків і механіків. Ми усі приїхали сюди для того, щоб популяризувати спідвей в Аргентині. Але якщо так відбуватиметься далі, ми звідси поїдемо! 
 
   Андрію, успіхів тобі у Аргентині!
 
  - Дякую! Як тільки з'являться якісь новини, обов'язково буду інформувати наших вболівальників!
 
   Враховуючи останні події у Байя Бланка, під сумнів ставиться питання безпеки кращих юніорів світу у наступному році. Нагадаю, що останні два етапи юніорського чемпіонату світу повинні пройти саме на цьому треці. Гадаю, що представники FIM не пройдуть осторонь того, що трапилось вчора, і таки переглянуть календар і місце проведення гонок на наступний сезон.
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Категорія: Особисті змаганя та турніри |
 
Переглядів: 1687 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти