Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Июнь » 28 » Гран-Прі Британії
10:52
Гран-Прі Британії
Вчора знову виправдав сподівання своїх численних вболівальників лідер генеральної класифікації циклу Гран-Прі австралієць Джейсон Крамп, вигравши черговий етап, який проходив в столиці Уельса- Кардіффі. Другим був швед Фредрік Ліндгрен, третім- Ханс Андерсен. Четвертим у фінальному заїзді фінішував Грег Хенкок.
 І цього разу до фіналу не потрапили головні герої шоу- чемпіони світу Нікі Педерсен та Еміль Сайфутдінов. Більше того, росіянин здивував усіх не потрапивши навіть до півфіналу. Чемпіони зустрілись вже в першому заїзді, котрого всі чекали не менше, ніж фіналу. І очікування виявились не марними. Еміль програв старт і відчайдушно боровся з Нікі. На одному з віражів Сайфутдінов розігнавшись мало не в`їхав у заднє колесо датчанина і був вимушений зміститись на зовнішню частину доріжки, чим споводував падіння Руне Холти. Суддя виключив саме поляка з норвезьким паспортом, визнавши його  винуватцем зупинки заїзду. Таке рішення було слушним, так як контакту між гонщиками не було, що підтвердили відеоповтори. Але це була лише розминка перед справжнім дійством, яке розгорнулось у 5-му заїзді. Тепер суперником Еміля був Скотт Ніколлз, за котрого вболівала більша частина стадіону. Британець до цього відзначався гострою, навіть небезпечною, поведінкою на доріжці. Еміль вже традиційно програв старт і боровся за третю позицію, з чим був не згоден його суперник Ніколлз. На останньому колі росіянин намагався по зовні пройти британця, але той "закрив" траєкторію атаки, мало не "завізши" Сайфутдінова в надувні борти. Після фінішу між гонщиками відбулась бесіда на підвищених тонах, яка закінчилась боксерським поєдинком. Юний росіянин показав себе в ньому доволі талановитим бійцем. Особливо всім запам`ятався перший удар, котрий Еміль наніс опоненту прямо під шолом. Це було серйозною несподіванкою для Ніколлза. Далі гонщики обмінялись ще декількома випадами в сторону один одного, але на місце події прибігли механіки та менеджери, котрі стримали "спідвеїстів-боксерів". Можна собі уявити реакцію на трибунах, коли британець на Гран-Прі Британії отримує таку відповідь на жорстку їзду від 19-річного росіянина, котрий проводить свій перший цикл в турнірі.
Черговий раз також був виключений із заїзду Нікі Педерсен. Це сталося у другому півфіналі. Рішення судді, як завжди, викликало в датчанина великий сумнів. Але цього разу чемпіон світу просто посміхався в закритому парку, показуючи цим, що вже звик до того, що "крайній" завжди він.
Треба відмітити, що доріжка на стадіоні Мілленіум була підготовлена на диво добре, про що постійно говорили в студії коментатори польського телебачення Кшиштоф Цегельскі та Адам Скурніцкі. Також дуже запам`ятались традиційні стовпи полум`я, які з`являлись під час фінішу заїздів. Шоу вдалось, емоції переповнюють вболівальників "через край". Будемо сподіватись, що воно продовжиться і наступного етапу, котрий відбудеться першого серпня в латвійському Даугавпілсі.

Заїзди:
1.
Bjerre, Pedersen, Saуfutdinow, Holta (в)
2. Andersen, Hancock, Lindgren, Nicholls
3. Ułamek, Jonsson, Kennett, Gollob
4. Crump, Harris, Adams, Walasek
5. Ułamek, Harris, Nicholls,
Saуfutdinow
6. Lindgren, Pedersen, Walasek, Jonsson (сх)
7. Crump, Hancock, Gollob, Bjerre
8. Andersen, Kennett, Holta, Adams
9. Lindgren, Gollob,
Saуfutdinow, Adams
10. Crump, Pedersen, Nicholls, Kennett
11. Andersen, Bjerre, Ułamek, Walasek (сх)
12. Holta, Hancock, Jonsson, Harris
13. 
Saуfutdinow, Hancock, Kennett, Walasek
14. Gollob, Harris, Andersen, Pedersen
15. Nicholls, Jonsson, Adams, Bjerre
16. Crump, Lindgren, Ułamek, Holta
17. Crump,
Saуfutdinow, Andersen, Jonsson (в)
18. Hancock, Pedersen, Adams, Ułamek
19. Harris, Bjerre, Lindgren, Kennett
20. Holta, Gollob, Nicholls, Walasek

1. Півфінал: Crump, Lindgren, Gollob, Ułamek
2.
Півфінал: Hancock, Andersen, Pedersen (в), Harris (в)

Фінал: Crump, Lindgren, Andersen, Hancock

ВІДЕО




 
Переглядів: 1078 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 2
Написал Tygrys, 30.06.2009 Спам

Повністю згоден з попереднім коментарем
.

Написал apostol, 29.06.2009 Спам

Як я розумію, Сайфутдінов своєю поведінкою перевершив Педерсена, в своєму ще досить юному віці. Його рейтинг значно впаде, як і повага до нього.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти